BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,76
ALTIN 2.438,81
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

En başarılı iletişimci Büyükerşen

Marmara Üniversitesi Rektörü Necla Pur, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e 'En Başarılı İletişimci Büyük Ödülü'nü verdi.

Abone ol

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin, 60 bin üniversite öğrencisi arasında yaptığı anket sonunda belirlenen “Yılın En Başarılı İletişimcileri Ödülleri”, Osmanlı İmparatorluğu döneminde “Tıbbiye-i Şahane” olarak yapılan tarihi binada düzenlenen törenle dağıtıldı.

Uğur Dündar, Fatih Altaylı, Ayşe Arman, Yılmaz Özdil, Hıncal Uluç'un da ödül aldığı törende “En Başarılı İletişimci Büyük Ödülü”, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e verildi. Büyükerşen’e ödülünü Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necla Pur takdim etti. Salonu dolduran öğrenciler ve davetlilerin uzun süre ayakta alkışladığı Büyükerşen, “İletişim disiplinini Türkiye’de ilk kez kuran bir akademisyen olarak, hayatımın en verimli yıllarını tahsis ettiğim üniversite gençlerimize bu kadirbilirliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu ödül, bana verilen çok sayıda ödül, nişan ve akademik unvan arasında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin 1994 yılında verdikleri 'Zamanı Durduran Saat' ödülünden sonra aldığım en anlamlı ikinci ödüldür”
dedi.