BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan Dilmen transfer oldu

Rıdvan Dilmen ile Milliyet gazesi yollarını ayırdı. Usta yorumcu yeni gazetesiyle 5 yıllık anlaşmaya imza attı.

Abone ol

Rıdvan Dilmen yazılarına Sabah gazetesinde devam edecek. Eski milli futbolcu ve ünlü yorumcu Milliyet gazetesi ile yolarını ayırdı. Dilmen'in yeni durağı ise, Sabah gazetesi. İlk yazısı 1 Ağustos'ta..

NİLAY YILMAZ'IN İŞİNE SON VERİLİNCE

Adı telekulak skandalına karışan Rıdvan Dilmen'in dinlettiği iddia edilen gazeteci sevgilisi Nilay Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Milliyet'te işine son verilmişti. Dilmen, "Ne Nilay Hanım'ın ne de başka birinin hayatını kötü etkilemek isterim. Eğer benim yüzümden işine son verildiyse bende artık Milliyet'te yazı yazmam, istifa ederim" demişti.

Medyatava'ya konuşan Rıdvan Dilmen, şunları söyledi:

"Milliyet'te dolu dolu geçirdiğim sekiz yıl için herkese çok teşekkür ederim. Gelişmelerin yazıldığı çizildiği gibi olmadığını Medyatava aracılığıyla duyurmak ve bu hassasiyeti için Medyatava'ya da ayrıca teşekkür etmek isterim..

Milliyet'ten ayrılma sebebim daha çok ekonomik, yazılanlar çizilenler hakkında konuşmak istemiyorum.. Sadece ben değil, spor servisinden Bilgin Gökberk, Ankara Bürodan Necmi Kepçetutan, Nilay Yılmaz da Milliyet'ten ayrıldı. Milliyet'te geçirdiğim sekiz yıl için herkese çok teşekkür ederim.

1 Ağustos'a kadar Milliyet'teki yazılarım devam edecek.. 1 Ağustos itibarıyla Sabah Gazetesi'nde ilk yazım yayınlanacak, sözleşmemi Sabah Gazetesi ile 5 yıllık yaptım. Umarım uzun yıllar yola devam ederiz..