BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,13
HABER /  SPOR

Ziconun farkı fiyatı

F.Bahçe, Capello ve Scolari yıllık 5 milyon Euro isteyince, 1.7 milyon Euro'ya Zico ile anlaştı.

Abone ol

Taraftar "Zico gelecekse niye Daum gitti" ve "Yönetimi destekleyelim" diye bölündü.

Sonuçlar belirler!
F.Bahçe'nin 100. yılına girmesi nedeniyle bu görevinin bir meydan okuma olacağını belirten Zico, "Sözleşmem 2 yıl ama artık maç sonuçları herşeyi belirliyor. Benim ise kaygım yok" dedi.

F.Bahçe'nin yeni hocası Zico dün öğleden sonra İstanbul'a geldi. Havaalanında bir grup taraftar tarafından karşılanan Brezilyalı teknik adam, İstanbul yolculuğuna çıkmadan önce kendi adını taşıyan siteye (www.ziconarede. com.br) önemli açıklamalar yaptı. Zico, F.Bahçe'nin 100. yılına girmesi nedeniyle bu görevinin büyük bir meydan okuma olacağını ve bu takımda en iyi işini çıkaracağını söyledi. Sarı-lacivertli kulüple iki yıllık sözleşme imzalayacağını belirten Zico, "Günümüzde teknik adamların takımda kalma süreleri alınan sonuçlarla
bağlantılıdır. Bu nedenle kağıt üzerinde yazan şartlar beni fazla kaygılandırmıyor'' diye konuştu. Alex ve Luciano'yu yakından tanıdığını anlatan Zico, Appiah'ı Dünya Kupası finallerinde izleme fırsatı bulduğunu ve Anelka da dahil olmak üzere hepsinin iyi oyuncular olduğunu ifade etti.

EN UCUZU OLDUĞU İÇİN ZİCO
Öte yandan F.Bahçe teknik direktör ararken Parreira, Scolari, Capello, Cuper, Zaccaroni, Löw ve Eriksson gibi isimleri gündemine aldı. Bu listede Zico bir anlamda 'Z' şıkkıydı. Ancak diğer hocaların şartlarının ağırlığı F.Bahçe'yi Brezilyalı teknik adama yöneltti. En çok arzulanan isim olan Capello, 5 milyon euro civarında bir ücret isteyip bir de yüklü bir transfer listesi verdi. Scolari ise yaklaşılan hedeflerdendi ancak 3 milyon euro para talep ederken, o da süper transferler istedi. Adaylar arasında eski bir F.Bahçeli olarak yer alan Parreira ve Löw, Türkiye'ye sıcak bakmadıklarını belirterek, sarı-lacivertli kulübe kapılarını sürekli kapalı tuttu. Zaccoroni ve Cuper gibi teknik adamlarla rakam fazla konuşulmazken, bu hocaların sürekli transfer şartı ortaya koymaları Kanarya için maliyetin daha da artacağının bir göstergesiydi. Bu noktada yönetim 1 milyon 750 bin euro gibi normal bir ücret talep eden Zico'da karar kaldı. Brezilyalı hoca transferler için de ek bir talepte bulunmadı.

Haber: DENİZ DERİNSU
Kaynak: Sabah