BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Zico Şubatı bekliyor

Brezilyalı hoca, ağır idmanlar yüzünden sendelediklerini ancak Şubat'tan itibaren çıkışa geçeceklerini söyledi.

Abone ol

Erciyes maçında alınan beraberlik başarılı bir hazırlık dönemi geçiren F.Bahçe'de şaşkınlığa neden olurken Zico "Panik yok" mesajı verdi.

İkinci yarının ilk maçında Kayseri Erciyesspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, ortaya koyduğu futbolla hayal kırıklığı yaratırken teknik direktör Zico, paniğe gerek olmadığı görüşünde. Brezilyalı teknik adam, Cuma gecesi lig sonuncusuna karşı alınan beraberliğin psikolojik olarak da takıma etki etmeyeceğini iddia ediyor.

KAMP MÜTHİŞ GEÇMİŞTİ

Sarı-lacivertli takım, Üç Büyükler içinde devre arası kampında en çok göz dolduran takım olmuştu. Kanarya ayrıca en önemsiz maçta bile disiplini elden bırakmayarak ilerleyen günler için ümit vermişti. Tüm otoriteler, Fenerbahçe'nin bu görüntüsüyle şampiyonluğu kaybetmeyeceğinde birleşmişti. Erciyes maçında ortaya çıkan görüntü, herkesi şaşırtırken Zico bu durumun normal olduğu düşüncesini taşıyor. Tecrübeli teknik adam, çok iyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini ve bu yoğun temponun ardından ilk maçlarda bazı sıkıntıların yaşanmasının normal olduğunu belirtiyor. Zico'ya göre aşırı yükleme kısa vadede problemlere yol açabilir ama ilerleyen haftalarla birlikte Fenerbahçe mükemmel işleyen bir makineye dönüşecek.

'ENDİŞELENECEK BİR ŞEY YOK'

Brezilyalı hoca, erken form tutan takımların yaşadıkları düşüşü de hatırlatarak "Endişelenecek bir şey yok" mesajı veriyor. Zico, Şubat ayıyla birlikte herkesin gerçek Fenerbahçe'yi göreceği iddiasında. Sarı-lacivertli kurmaylar da Kayseri'de gereksiz bir puan kaybı yaşandığını belirtmekle beraber takıma karşı güvenlerini her fırsatta hissettiriyorlar.

Kaynak: Sabah