BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  GÜNCEL

Beklenen kış sonunda geldi

Marmara bölgesinde sıcak hava yerini yağmura bırakırken, kar yağışı ve buzlanma uyarısı yapıldı.

Abone ol

Marmara bölgesinde uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava yerini yağmura bırakırken, kar yağışı ve buzlanma uyarısı yapıldı

İstanbul dün sabah bir süredir devam eden yalancı baharın aksine gözlerini yağmurlu bir güne açarken, Edirne su baskınlarıyla boğuştu. Yağmur gün boyunca etkisini sürdürürken, Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım bugünden itibaren hava sıcaklıklarının 7-8 derece düşerek İstanbul’da en yüksek sıcaklığın 5 derece olacağını belirterek, “Kış tam anlamıyla geldi. Bundan sonra hava sıcaklığı mevsim normallerinde seyredecek” dedi.

BUZLANMAYA DİKKAT

Kar yağışıyla birlikte buzlanmanın da görüleceğini dile getiren Yıldırım, yağışın bugünden itibarden tüm İstanbul’u etkisi altına alacağını söyledi.

İzmir’de beyaz mutluluk

YAZ turizminin önemli merkezlerinden İzmir, Ödemiş’teki Bozdağ Kayak Merkezi’yle kış turizminde de iddialı olduğunu gösterdi. Sömestr tatilinin başlamasıyla çok sayıda aileyi ağırlayan merkezde gençler, kayaktan snowboard’a kadar tüm kış sporlarının yapabilmenin keyfini çıkartıyor.

Edirne selle uyandı

KURAK bir kış geçirmekten şikayet eden Edirneliler dün sabah uyandıklarında çok sayıda ev ve işyerinin sular altında kaldığını gördü. İtfaiyeden de yardım alan vatandaşlar selin hasarını gidermek için yoğun çaba sarf etti.

Kaynak: Akşam