BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,64
ALTIN 2.386,73

Türkiye, Zarrab davasına misillemeye mi hazırlanıyor?

ABD, Reza Zarrab davasıyla Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaya çalışırken, Türkiye'nin de karşı hamle olarak bir Amerikalı yetkiliyi terör suçundan Türkiye'de yargılayabileceği konuşuluyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
yahya

bunu yapmak için illa zarrabın tutuklanması mı lazımdı? samimi değiller.

Mert toker

Domuzinos yemeyin , cola içmeyin kardeşim. ABD başdüşmanımız.

Misafir

müzik notası mı bu nota vereceğiz????

Misafir

amerikada bakanlara rüşvet verip de yargılanmayan biri varsa biz de onu yakalayıp mahkemeye çıkaralım...

acaba

McGurk a dava açıp Türkiyede yarılanabileceğine inana biliyor musunuz acaba ahali?

Doğan

Amerika vs Turkiye :) Kolay lokma değiliz ama yerler bizi. Bu işlerin sonunda. Bu adamlar bizim arkamızda duran ticari kanallara pamuk tıkarlarsa ekonomi felç olur. Sanırım ülkemizde ne olursa olsun politikası sürülüyor.

Burdayiz.

Dernek başkanı yapamıyorsan bu işi bırak, dernek başkanından hiç icraat görülmedi.

Burdayiz.

Yazık devletten ne desteği bekliyorsun, sen dernek olarak aç, devlet zorla sana nasıl aç der, alo, devleti zor duruma sokmak için mi, bu laf dolamacı yapılıyor.

Burdayiz.

Şehitler derneği neden böyle suç duyurularında bulunmuyor, ilginç.

Burdayiz.

He işte bizim beklediğimiz, yargılamalar, haydi Türkiye uyuma, biran önce başlayalım, şehit ailelerinden ilk davaları bekliyoruz.

MİSAFİR

EVLADIM SİYONİST AMERİKANIN TUZAĞIDIR BU ADI COR EDVARD OLAN BİNLERCE HIRSIZ ZARRAB VAR AMERİKADA MESELE ZARRAB FİLAN DEĞİL TERÖRİSTLERE SURİYEDE SİLAHLARI DAĞITTI EKONOMİK OLARAKTA BÜTÜN EMPERYALİSTLER SİYONİSTLER TÜRKİYEYE SALDIRIYOR DOLAR ÜRO ÜZERİNDEN MISIRDA IRAKTA SURİYEDE ÇEVİRDİKLERİ FİLMLERİ TÜRKİYEYE UYARLAMAYA ÇALIŞIYORLAR ALLAH BUNLARI VE BUNLARA DESTEK VERENLERİ KAHRU PERİŞAN ETSİN İNŞALLAH .ZERRE KADAR HELAL SÜT EMMİŞ BİR İNSAN ERDOĞANA LAF ATMAZ ATMAMALI

Misafir

AHHHH REZA AHHH NERDESIN SEN GITTIN CARI ACIGIMIZ COGALDI MEMLEKET KRIZE GIDI DOLAR 4 OLDU SEN GITTIN AKEPELLERIN BIR YANI YARIM KALDI AKEPELILER GÖZÜ YASLI AKEPELILER FERYAT FIGANDA AKEPELILER YASTA AHH ULEEN REZA AHHH ACINIZ ACIMIZDIR AKEPELI KARDESLERIM DAG DAGA KAVUSMAZ INSAN INSANA KAVUSUR 80 YIL HAPIS NEDIR GÖZ ACIP KAPAYINCAYA KADAR GECER SABIRLI OLUN METANETLI OLUN KARDESLERIM BENIM!!!!!!!!

Misafir

AKEPELILER REZANIN DERDINE DÜSECEKLERINE FETÖDÜMBÜGÜNÜN PESLERINE DÜSSELER SIMDIYE FETÖ DENILEN DÜMBÜGÜ ALIRLARDI

Misafir

W KULLANAN ARKADAŞ FAZLA KISMI SANA İADEDİR.

Misafir

ZARRABI YARGILAYAN SAVCI VE HAKİMİN FETÖ İLİŞKİLERİ BİLİNMEKTE İKEN ÖNCE TÜRKİYEDE BU SAVCI VE HAKİMİ FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEKTEN YARGILAMALIYIZ.

HASAN BAL

ZARRAB TÜRKİYEDE RÜŞVET VERİRKEN, KAÇAKCILIK YAPARKEN HUKUKU ÇALIŞTIRMAYARAK YARGIDAN KAÇIRANLAR ÜLKENİN BAŞINI DA BELAYA SOKUYORLAR.BU NE SORUMSUZLUK.

Misafir

Yaw hani bizi ilgilendiren bi dava değildi?

  • 1