BIST 10.078
DOLAR 32,36
EURO 34,67
ALTIN 2.416,45

Rus isimden çarpıcı açıklama: 'Erdoğan planlarını çoktan çözdü!'

Uluslararası Rossiya Segodnya Haber Ajansı Genel Müdürü Dmitriy Kiselev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’nin Suriye planını çoktan çözdüğünü kaydetti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Veriyorlar gazi!!!!!!!!

bir basit vatandaş

Bu planı acaba BOP Eş Başkanı iken mi çözdüler? Afrin' in bu hale gelmesine bu sebepten mi BOP Eş Başkanıyken, Dünya Lideriyken müsaade edildi, göz yumuldu?

aziz

bu ülkenin insanlarının bu oyuna gelmeyeceğini biliyorum.. suriye kürtleri de anlayacak ki abd işi bitince arkasını dönüp gidecek..bu halklar bu kadar salak mı..senaryoyu görmüyorlar mı

PAYLAŞIYORLAR......

BİRDE RUSYANIN PLANLARINI AÇIKLASANIZ!!!

SIR DEĞİL.............

Suriyenin kuzeyinde ABD nin olduğunu bilmeyen mi var,60 bin kişilik ordusu var orada ve de bir çok stratejik üst,yani Rusyayla paylaşım var.kendileri de masum değiller.

Misafir

iran daki mollalar rejimi ,putin ve yandaşları türkiye yi sahaya sürerek; ırak ve suriye üzerindeki enerji kartları için savaş çıkardılar.hepsini perde arkasından yöneten tepedeki isim vatikan daki papalıktır.

Misafir

Bunu Türkiye'de sağır sultan da biliyor. İlginç gelmedi. Ayrıca bahsettiğiniz şahışta ileri görüşlülük olsa idi her çıkmaa girdiğinide bizi kandırdılar diye kaçış yolları aramazdı.

Nefalim

I.Dünya Savaşı, daha doğrusu her iki dünya savaşı öncesinde kalabalık insan kitlelerini silâh altına almakla olmuyor şimdiki zamanın asimetrik savaşla rı nda... Yaşayan bir ekonomi ve ona bağlı bir üretim ve devinim var...Bunların her birinin kesintiye uğramaması lâzım....Hatta savaşı ekonomik açıdan yürütebilmek için; gelişen ülkelerin yetişmiş insan gücünü üretim kollarında tutabilmek amacıyla; teknolojiye yatırım yaparak,SİHA-İHA ve uzaktan kumandalı robot teknolojisi ve elektronik karıştırma, yönlendirme, tespit etme v.b. teknolojiye ve bu arada uydu teknolojisini geliştirerek savaşları dizayn etmeye kadar işi ilerletmiş oluyorlar...Bizde zamanında ÇÂFRAD radar ve gelişmiş sensor teknolojileri ile donanmış deniz üstü harp araçlarına ve pilotsuz yüksek hız ve donanımda hava savaş araçları teknolojisinde gelişme göstermeye dayalı endüstri ve AR-GE teknolojisini oluşturmalıydık....

mehmet uğuz

Ülkemize milyonlarca göçmen geldi onlarda Suriyeden 100 bin km kare toprak getirdi mi, o zaman bizim de hakkımız Suriyeden 100 bin km kare toprağı ülkemize katmak. Ülkemizdeki Suriyeliler adına Münbiç Afrin Halep İdlib bizim topraklarımıza katılmalı.

mehmet uguz

Ülkemize milyonlarca göçmen geldi onlarda Suriye den 100 bin km kare toprak getirdi mi, o zaman bizim de hakkımız Suriye den 100 bin km kare toprağı ülkemize katmak. Ülkemizdeki Suriyeliler adına Münbiç Afrin Halep İdlib bizim topraklarımıza katılmalı.

ALİ HAYDAR

BİZ O PLANI ÇEKİÇ GÜÇ ZAMANINDA ÇÖDÜK, IRAK TA ÇÖZDÜK. SAYIN CUMHUR BAŞAKANI BİRAZ GEÇ ÇÖZMÜŞ.

MİSAFİR

ERDOĞAN HAİNLERİN PLANLARINI ÇÖZDÜDE İÇİMİZDEKİ HAİNLER VE DEMOKRASİ BEŞİĞİ GÖRÜLEN SAHTEKAR ÜLKELER HAKKIN HAKLININ ERDOĞANIN YANINDA DEĞİLLER.İKİ YÜZLÜ SAHTEKAR İNSANLIK DÜŞMANI BATILILARA KARŞITEK BAŞIMIZA MÜCADELE EDİYORUZ

ali

toprak almak öyle kolay değil...çok canlar alırız çok kan akıtırız kanlarında boğarız hevesleri olanları...

Misafir

milli mücadele yıllarında sandın kendini galiba

Türk Gücü

Abd ve Avrupa ülkeleri pyd/pkk terör örgütüne açık açık silah yardımı yapıyor. Abd ve Avrupa ülkeleri kalleştirler. Peki bu kalleş Abd ve Avrupa ülkeleri Türkiye'ye ani bir askeri saldırı yapmayacağını kim garanti edebilir. Bu yüzden üstüne basa basa diyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan eli silah tutan tüm Türk halkını bir an önce askere alıp silahlandırmalı büyük bir Türk ordusu kurmalıdır tedbir amaçlı olarak. Ayrıca silah fabrikalarımızda da askere gidemeyecek olanlar silah üretiminde çalıştırılmalı ve seri üretime geçilmelidir.

Misafir

Yıllardır içimizdeki cahiller bu bölücüleri içimizde besledi, ama artık bıçak kemiğe dayandı. Tüm bölücüler doğuya sürülmelidir.

Misafir

Bunları bilmekte işmi, Türkiyeden önce iran karıştırılacak. 1.) Bir kaç yüz subay yolladılar bunlar 4000-5000 kişilik İŞİD'di kurdu, Irak Ordusunun Silahlarını ele geçirttiler. 2.) Yalan haberler yap kafa kesme videoları falan çek şüdüdyolarda Dünya'ya yay. 3.) Koalisyon oluştur aslında kendi yaratmış olduğun İŞİD'di yok etmek için YPG/PYD'yi kullan aslında İŞİD'li Terörist bakmışsın YPG/PYD'de Savaşıyor yada tersi. 4.) İŞİD YPG/PYD tarafından yenildi yalanı ile Suriyede özek Kürt Bölgesi kur. 5.) İranı Karıştır Türkiyede Terör saldırılarını arttırt. 6.) Kuzey irak ve Suriye özerk bölgede Referandum yapıp Kürdistan Devleti kur. 7.) İran ve Türkiyeyi parçala 10 Seneye kalmaz İsraile bağlı büyük Kürdistanı kur. Türkiyenin tek bir adım dahi geri atmaması gerekli önce Afrin ve Mübiç tamamen YPG/PYD'den temizlenmeli sonra tüm Suriye sınırımız ve Kandil.

misafir

kadircim sen biraz sözlerin tersten anlıyorsun yerin altı devletin üstü vatandaşın lur sen daha kanunları bilmiyorsun önce öğren sonra yorum yap cahil adam

Misafir

Bu rusya ile amerika birbirlerine düşman gibi tavır sergiliyorlar ama herşey tiyatrodan oyundan başka birşey değil.tek bir amaçları var ortadoğuyu kana bulamak herkesi birbiriyle savaştırıp ortadoğuyu kan gölüne çevirip tüm ortadoğuyu israil emrine vermek.Ama unutukları birşey var.Yüce kitabımız Kurani Kerimde Fil suresinde’’Görmedin mi Rabb'in fil sahiplerine ne yaptı?Onların tuzaklarını boşa çıkarmadı mı?’’Allah onların tuzaklarını da boşa çıkaracaktır ve onları en ağır şekilde cezalandıracaktır.

Kadir

Sen merak edme rus biz kardeşlerimizle herşeyi paylaşırız toprakmı istiyolar altı onların üstü bizim olur

  • 1