BIST 10.086
DOLAR 32,31
EURO 34,63
ALTIN 2.411,98

Papaz Brunson keşke ajan olsaydı

Yeni Şafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk papaz Brunson krizine farklı bir açıdan baktı. Öztürk, ABD yönetiminin neden saldırgan bir tutum içinde olduğunu bugünkü yazısında anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
ahmet

amerika türkiyeye baskı yapmak için papazı bahane olarak kullanıyor.. bu papazı tutuklayan fetöcü olabilir.amerikanın eline koz vermek için yapmış olabilir..

nadim hatipoğlu

bu olayı her önüne gelen konuşmamalı burda ABD nin ne kadar çıkarı varsa MÜSLÜMAN TÜRKİYENİN DE O KADAR ÇIKARI VAR DEVLET NE YAPACAĞINI BİLİR

ASLI

MEİSH, MEHDİ, EVANGİLİST SAÇMALIKLARAINDAN NE ZAMAN KURTULACAK İNANLIK

ADASD

EVANGELİST FALAN SAÇMALIKLARI. BİLİMDE BU KADAR İLERLEYEN İNSNALARIN BİLE BÖYLE SAÇMALIKLARA BOYUN EĞMESİ ÇOK ACI. BOYUN EĞMESİ DİYORUM ÇÜNKÜ BÖYLE SAÇMALIKLARA İNANDIKLARINI SANMIYORUM. SADECE OY KAYGISIYLA BOYUN EĞİYORLAR .

ahmet kemal

amerika bu papazla fetöyü asla takas etmez.. fetö onlar için papazdan daha değerli.. papazı verip hakan atilayı alırsak bayram edelim..

Misafir

Çavuşoğlu, görüşme 'çok yapıcı' oldu!..............Anadolu'da bir deyim vardır, adama “Eşekten düşmüşe döndü” derler.

Misafir

onlar niye fetö papazını uçağa bindirip göndermiyor da biz gönderiyoruz. papazı uçağa bindirirsek bize daha çok bindirirler. en ufak bir tehditte yelkenleri suya mı indireceğiz. ya sonra..

Misafir

Hersey aldi basini gitti elektrige zam ona zam buna zam biz nasil guclu bir ulkeyizki bir Papazin yuzunden para miz deger kaybediyor bindirin ucaga gitsin

Fikirci Fikri

Yandaş gazte olaya AKP gözüyle bakıyor. Ama durum hiç de öyle değil. ABD vatandaşlarının papaz ya da başka bir şey olmasına bakmıyor. Vatandaşının haklarını savunuyor. Keşke biz de vatandaşlarımızın haklarını savunabilseydik.

Misafir

Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Olan vatandaşa oluyor.

  • 1