BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47

Mahir Ünal'dan Fransa'ya sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Fransa'da Kur'an-ı Kerim'den 'şiddet ve Yahudi karşıtı fikirleri yaydığı gerekçesiyle bazı ayetlerin çıkarılması' yönünde yayımlanan bildiriye tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
BALYOZ

BÜTÜN HAÇLI DÜNYASI AYAĞA KALKSA BİLE, YER YERİNDE OYNASA, DÜNYA DA YIKILSA KUR'AN IN DEĞİL BİR AYETİNİ BİR HARFİNİ BİLE DEĞİŞTİRMEYE GÜCÜ YETMEZ, YETMEMİŞ VE YETMİYECEKTİRDE NOKTA.

Misafir

susan dilsiz şeytan.

HAKKAN

HER SEÇİM DÖNEMİN DE AVRUPA İLE BÖYLE KARŞILIKLI ATIŞMALAR OLUYOR. DANIŞIKLI DÖVÜŞ GİBİ GELDİ BANA

Natre

Ezandan muhammedin resulullah mi cikarildi sirf akpyi karalamak icin misafir sen yalani su diye icersin

Natre

Ezandan muhammedin resulullah mi cikarildi sirf akpyi karalamak icin misafir sen yalani su diye icersin

misafir bey

Mahir ünal hıristiyan mantığını bilmiyor olamaz incilin yazarları diye söze başlıyorlar aynı mantıkla kuran ve sünnete yaklaşıyorlar diyemem müslümanın vahiy mantığını bilmelerı gerekir ancak bimezlikten gelerek tarih boyu bu ve buna benzer şeytanliği yapıyorlar bize yakışan tebliğ metodumuzu unutmamamız gerekir

Misafir

AKP li bakanın Kuran'ın 200 den fazla ayeti günümüzle bağdaşmıyor güncellenmeli diyeli 10 yıl, AKP nin dinler arası diyalog adı altında ezandan Muhammed'in Rasulullah'ı çıkaralı 10 yıl olmadı. Seçim arefesi muhafazakarlık tavan

Misafir

çok kibar tepki veriyoruz. adam anamıza küfrediyor. ayıp beyfendi hiç yakıştıramadım size, diyoruz. suratına yumruğu vur kardeşim. en ağır ifaden neyse onu söyle nota ver. bir şey yap. fazla demokrasi diline gerek yok. adamların yeltenmek istediği konuya bak bir de tepkiye.

Misafir

KUTLARIM SAYIN İNCE BEYİ ..İŞTE MEDENİYET -KÜLTÜR- DEMOKRASİ BUDUR ..YOLUNUZ AÇIK OLSUN ..

KIYAMETE KADAR KORUNACAKTIR

BU ROMA ZİHNİYETLİ HERİFLER ALIŞIK BUNA..İNCİLDEKİ BEĞENMEDİKLERİ,İŞLERİNE GELMEYEN,ALLAHIN HÜKÜM VE YASAKLARINI ÇIKARTA ÇIKARTA ROMANA ÇEVİRMİŞLER..hz. İSA YÜRÜDÜ,YÜRÜDÜ,KÖR Bİ ADAMA RASTLADI VS..EE..BAŞKA BİRŞEY YOK..NE EMİR,NE YASAK..ÇÜNKÜ HEPSİ ÇIKARTILMIŞ.,İNCİLDE NE HAC VAR ,NE NAMAZ ,NE ZİNA YASAĞI ,NE İÇKİ,NE DOMUZ YASAĞI..O KURAN ALLAHIN KELAMIDIR..ONUN KORUMASINDADIR..HARF BİLE ÇIKARTILAMAZ.NE SANIYOR ACABA..HAŞA ROMAN FALAN MI.

haberin olsun

Evet, Allah “Muhakkak ki Kur’an’ı biz indirdik ve elbette onu biz koruyacağız” ayetiyle Kur’an’ı muhafaza edeceğini ve koruyacağını, kimsenin ona ilişemeyeceğini, değil bir cümlesi ve bir kelimesi, bir harfini bile değiştiremeyeceklerini vaad etmiş ve haber vermiştir.

her işi yaparım abi

Anayasa değişiklikleri, başkanlık sistemi vb. hukuki gündemde 10larca hukuk fakültesi olan ülkemde konuşmayan akademisyenler şimdide 10larca ilahiyat fakültesinin hocaları sus-pus... fransız akademisyenlerine cevap vermek siyasilere düştü.

Sedat

Zaten Türkiyedeki hainler başarılı olsa, elbirliği ile değiştirmeye kalkarlar. .Ama o kitabın korunduğu yazıyor zaten, önemli olan şahıslar kendi saflarını belirlemesi, Allah ülkedeki vatan hainlerine fırsat vermesin.

Misafir

Saudi'ler, Bahreyn, Dubai neden susuyor!......çünkü Türkiye'de seçim var ... Senin derdin islami Siyaset!.........

  • 1