BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.418,74

Kahreden görüntü: Sadece 14 yaşında!

EDİRNE’nin Keşan ilçesinde sentetik uyuşturucu bonzai içtiği iddia edilen H.C., baygın halde bulundu. H.C., haber verilmesi üzerine 112 Acil ambulansıyla Keşan Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. H.C.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
OFLU BABA

HAYATIMDA HIC BIR ZAMAN ICKI VE SIGARA ICMEDIM TADINI BILMEM GECEN GUN ARKADASIN ARABASIYLA CAMIYE GITTIK ARABADA SAKIZ GORDUM BIR TANE ALIP CIYNEDIM LAMININ ICINE GIRDIM KUSMA BAS DONMESI BAYILACAK GIBI OLDUM IMAMA DEDIMKI BEN FENALASTIM BENI EVIME GONDERIN KIMSE BIR SEY ANLAMADI MEGER SAKIZ UYUSTURU IMIS YANI HERKES BILEREK ICMIYOR YANINDAKI INSANIN GAZABINA UGRUYORSUN ARKADASI OLDURUYORDUM CEMAAT KURTARDI KENDISINI IKI GUN SONRA BU BIR YSANMIS ORNEKTIR

Misafir

asılönceliklesağlıksızevliliklerinönüneğeçmelisağlıksıznesilsağlıksızevlilkler

Misafir

Bunlari satanlari bulup geregini yapmadiktan sonra cozemezsiniz bu isleri. siz yapamiyorsaniz birakin halk yapsin! yaziklar olsun be! tuh kalibiniza edeyim sizin.

kundemacı

Adamlar, ülkenin temellerine dinamit koymuşlar; millet uyuyor. Bu çocuk bonzai' yi nereden buluyor. Nerede kolluk kuvvetleri. Ne iş yaparlar da 3600 ek gösterge istiyorlar.

Egitim sart

O Nasill bir yorum ulan Allahsiz yorumcu nasil acimaya değmez. Senin evladin olurda bu duruma duserse. Ozanda evladima uzulmeye değmez dermisin....... O bonzai ulkeye nasıl sokuluyor. Asil zararli maddeleri ülkeye sokulkasina engel olamayan acizlere. Ve cocugina egitim.veremeyen Aciz ailesine yaziklar olsun

Misafir

Bunlara acımaya değmez, ne tür bir uyuşturucu olduğunu gayet iyi biliyorlar, içiyorlarsa kendi sorunları. 14 yaşında olsa bile bu uyuşturucunun nasıl olduğunu gayet iyi biliyor, bunu yapmadan önce düşünseydi.

  • 1