BIST 10.078
DOLAR 32,36
EURO 34,67
ALTIN 2.416,45

Başörtülü yemin edecek vekiller biri bakın kim?

Merve Kavakçı'nın Meclis'teki türban krizinden sonra Türkiye'de çok şey değişti. O değişimlerden birini de bugün göreceğiz. Başörtülü vekiller ilk kez türbanlarıyla yemin edecekler.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
fds

ölünün arkasından atıp tutmıcam ama allah cezasını versin başkada bişey demiyorum bende izledikçe gördükçe kahroluyorum bi kominist solcular kadar bile olamadık adamlar inançsılıklarını savunmak için yapmadığı şey kalmadı ve bide haksızdılar biz haklıyken nasıl sustuk aklım almıyor almak istemiyor ama allah biliyorya gezi tarzı bi girişim başarılı olur gibi olsaydı bu halk bu sefer oturup olan bitene razı olmazdı cok büyük şeyler olurdu allah muhafaza ... neyseki artık yerini bilen ordu emniyet yargımız var o yüzden rahatım allahıma şükürler olsun .

Ateş

Acımasız bir din düşmanı idi rahmetsiz

salhor

Merve Kavakçı'nın baş hakaretçisi, PIRPIR ECEVİT idi. İnşaallah hala hesabını verememiştir."Kutsal Meclis çatısı altında bu hanıma haddini bildirin!" ha?!.

gss mağdurları

tam koalisyon beraber yerler memletette kalan nimetleri

bitli sakal

ben şahsen kadın olsam o pis bitli sakallı adamların koynuna koca diye girersem dünyanın en adi insanıyım onların koynuna giren kadınlar ne aşağılık pis kadınlardır çok yazık..

batu

baş örtüsü bütün dinlerde vardır sen din alimimisin fetva veriyon

smn

iyide vekil seçilmeyenlerin eşleri başörtülerini açtı...bu demek oluyorki boş işler

Hasan Kaya

Kadın ve erkekte giyim kuşam, Tarih boyunca yer ve zamana göre hep değişmiş hep farklı olmuştur.Giyim kuşam bir kültürdür, yaşam tarzıdır. Esas olan mahrem yerlerin adap yerlerin kapanmasıdır. Başörtüsü ile dini eş tutmak, dinin olmazsa olmaz koşulu haline getirmek, Başta dine en büyük saygısızlıktır. Dini sömür oyları kap. Bize dindar değil, Ahlaklı dürüst sorun çözen siyasetçi lazım.

Oğuzhan YALANCI

Nasıl oluya la bu Seni dış işleri bakanı yapalım da düzelt. Hafız ESAD ın yaptıklarının sorumlusu da bu hükümet mi? Bir açıklayıver de öğrenelim biraz belgeli salla da biz de o mazlumların günahına girmeyelim.

Alp AKKURT

Başörtülülere bakıp da aldanmayalım. Baş örtüsünü çözsün diye defalarca oy verdiğimiz AKP'nin yanlış dış politikaları yüzünden bugün binlerce Müslüman kadın vatanından edilmiştir. Namuslarını korumaları imkansızlaşmıştır. Birçok kadın pavyonlara düşmüş, onun bunun bilmem kaçıncı eşi olmuştur. Irak, Suriye, Libya ve Mısırda binlerce Müslüman ve gayri Müslim kadın tecavüze uğramıştır.

utanmamak

aferin bu partilere medeni partiler.Dünyada medeni hiç bir ülkede başörtüsü diye bir şey yok.git bak gör.Nerde geri kalmış bir ülke var orada kadınlar başörtülü pakistan afganistan iran yemen türkiye ve diğer arap ülkeleri.Hiç birinde demokrasi yok seçim yok velhasıl medeniyette yok .Neden insanlar türkiyeden avrupaya yunanistana kaçmaya çalışıyor ki ,biliyorlar medeniyet nerededir?.Kaçanlarda zavallı müslümanlar,ama kof müslümanlık laflarının karın doyurmadığını ve türkiyede ki din kardeşlerininde onlara bakmayacağını biliyorlar ve bir hiristiyan ülkeye sığınıyorlar.Bizde kilerde utanmıyor bile...

ölüye atıp tutan kahraman bir kadın

ey gülten sürücü islamın duşmanı senin gibi 12 yuzyıldan kalma ölmüş birine atıp tutan gericilerdir.Başında ki örtüyü bir şey zannediyorsun ama başka bir numaran yok da ondan. Dünyada senin gibilerin esamasi okunmuyor.Sopayı yiyip yiyip oturacaksınız ve oturuyorsunuz. Rahatlamak istiyorsan anlamadığın dinlemediğin bir ölüye atıp tutacağına başka bir şey yap birçok yolu var rahatlamanın?

MERAKLISINA

ÖNEMLİ OLAN ORDA OLMASI ...TÜRKİYEYE YETER KARDEŞ ....

kayıp

olursa tüm sorunlarımız çözlürdü büyük kayıp

magdur

Durmak yok magduriyete devam.....

DUFA

TÜRBANLI MECLİSE GİRDİ ÇOK GÜZEL AMA EFKAN ALA DA GIRDI

İnanç Dünyamız

sanıyorum erzurum hdp vekili de türbanlıydı

Gülten Sürücü

Ey Ecevit ey Islam ve müslüman düsmani. Acaba cimdi cehennemin ortasinda senin haddin nasil bildiriliyordur acaba?

chp ve mhp\'de neden başörtülü vekil yok

chp ve mhp'den 1 tane bile başörtülü vekil yok. yazık.

  • 1