BIST 10.904
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.500,18
HABER /  POLİTİKA

Yılmaza hemşehri desteği!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın duruşmasına destek olmak amacıyla hemşehrileri Ankara'ya akıyor

Abone ol

Anavatan Partisi Rize il teşkilatı üyeleri, Yüce Divan'da yargılanan eski Başbakan Mesut Yılmaz'a, yarınki duruşmasında destek olmak amacıyla 15 otobüsle Ankara'ya hareket etti.

Anavatan Partisi Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı, Ankara'ya hareket etmeden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, bundan sonra güzel günlerin kendilerini beklediğini ifade ederek, “Biz, Mesut Yılmaz'ın haklı, kamu vicdanında suçsuz olduğuna, hiçbir suçlama ile karşılaşmadığına inandığımız için kendisinin her zaman peşindeyiz. Doğrunun yanında olmaya ve doğruları anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Mesut Yılmaz'ın tekrar siyasete döneceğine inandığını belirten Mataracı, şunları söyledi:

“ANAVATAN'lıları ve Mesut Yılmaz'ı sevenleri güzel günler beklemektedir. Mesut Yılmaz muhakkak siyasete dönecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü, kendisi Türkiye'nin yetiştirdiği ender insanlardandır. Türk devletinin, Türk milletinin kendisinin bilgi birikimine ve tecrübesine ihtiyacı vardır. Kendisinin, devletin, halkın beklediği bu görevi tekrar layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum.”

Mesut Yılmaz'ın Yüce Divan'da yargılandığı davanın siyasi olduğunu savunan Mataracı, “Bunun takdirini kamuoyuna bırakıyorum. Her şey halkın gözü önünde gelişiyor” diye konuştu.

Mataracı, Mesut Yılmaz'ın en kısa sürede Rize'ye geleceğini ve hemşehrileri ile bütünleşeceğini de kaydetti.