BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  POLİTİKA

'Genel merkezin kapatıldığı' iddiaları! Memleket Partisi'nden açıklama geldi

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

 Memleket Partisi, genel merkez binasının kapatıldığı iddialarının doğru olmadığı açıkladı. Yapılan açıklamada "Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir. Memleket Partisi Seçim otobüsümüz ise yeni otobüs giydirmesi için sökülmüş olup yeni tasarımımız giydirilip faaliyete geçecektir." denildi. Parti Genel Sekreteri Halil İlker Çelik de "Parti kapatıldı gibi bir algı oluşturulmaya çalışılsa da bu, doğru değildir." dedi.

Abone ol

 Memleket Partisi, genel merkez binasının kapatıldığı iddialarının doğru olmadığını, parti genel merkezinin Çankaya'dan Etimesgut ilçesine taşındığını bildirdi.

Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Memleket Partisi genel merkezimiz, Yukarı Öveçler Mahallesi 1290. Sokak No:4 Çankaya/Ankara adresinden, Fatih Sultan Mahallesi, 2700. Cadde, Arp Kule İş Merkezi No:3/3 Etimesgut/Ankara adresine taşınmıştır.

Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir. Memleket Partisi Seçim otobüsümüz ise yeni otobüs giydirmesi için sökülmüş olup yeni tasarımımız giydirilip faaliyete geçecektir."

Konuya ilişkin Cumhuriyet’e konuşan Parti Genel Sekreteri Halil İlker Çelik, “Medyada parti kapatıldı gibi bir algı oluşturulmaya çalışılsa da bu, doğru değildir. Ekonomik anlamda maliyetlerimizi azaltma karar aldık. Bu nedenle genel merkezimi daha uygun maliyetli bir adrese taşıdık. Bu küçülmek ya da kapanmak anlamına gelmiyor. Bunun aksi yönünde algı çabasını iyi niyetli görmüyorum” ifadelerini kullandı.