BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yiğit Bulut olay olan Devlet Bahçeli Tweetini kimin sildirdiğini açıkladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, Devlet Bahçeli'yle ilgili gündeme oturan paylaşımları için sosyal medyadan yeni bir açıklama yaptı.

Abone ol

Yiğit Bulut'un Devlet Bahçeli’nin tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nin kurucusu Mehmet Haberal ile ilgili paylaşımları bugünün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Yiğit Bulut, Prof. Dr. Mehmet Haberal hakkında "Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem...Eğer sayın Bahçeli hala oradaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli" diye yazdı. Haberal'ın MHP Milletvekili oğlu Erkan Haberal "Ayyaş, yine çok içmişsin" diye yanıt verdi.

Yiğit Bulut Twitter’dan bir açıklama yaptı

Yiğit Bulut ve MHP’li bazı vekiller arasındaki bu atışma bir çok medya organında kriz şeklinde yorumlanırken her iki isim de tweetlerini kısa süre sonra silmek zorunda kaldı. Herkes tweetlerin karşılıklı olarak silinme nedenini merak ederken Yiğit Bulut sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisiyle karşılaştı. Attığı tweeti sildiği için eleştirilen Bulut bugün Twitter’dan yeni bir açıklama yaptı ve işin aslını anlattı.

MHP'li Semih Yalçın Tweetleri sildirdi

Medyada dolaşan haberlerin kasıtlı yapıldığını savunan Bulut, Tweetini, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın “bunların silinmesi daha doğru olur” demesi üzerine sildiğini açıkladı. 

İşte Yiğit Bulut’un o tweetleri:

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Gamze Özçelik olası sınır ötesi operasyon öncesi Mehmetçik'e destek verdi
Foto Galeri Gamze Özçelik olası sınır ötesi operasyon öncesi Mehmetçik'e destek verdi Galeriye Gözat