BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.428,19
HABER /  GÜNCEL

Yengeç burçları geçmişinizi mutlaka temizleyin Kasım 2019 aylık burç yorumları

Yengeç aylık burç yorumlarına göre Kasım 2019'da sürprizler var. Kasım 2019'da Yengeç burçları geçmişten gelen sorunlarını mutlaka çözmesi. Yengeç Kasım 2019 aşk falına göre yeni kararlar almak için ideal zaman. Yengeç burçları kariyer falına göre bu ay fazla sorumluluk alarak aktif bir dönem geçirecekler.

Abone ol

Yengeç burcunu Kasım 2019'da neler bekliyor? Kasım 2019 Yengeç aylık burç yorumlarının ve Yengeç Kasım 2019 aşk-ilişki-kariyer-para falının detaylarını sizler için derledik. Yengeçler için bu ay toplantılarla dolu olacak. Yengeç Kasım 2019 aşk falına göre, eğer evli değilseniz, bu ay yeni bir aşk veya eski aşkla yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. İşte Yengeç burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları ile aşk, para, kariyer ve sağlık falının detayları...

"Yengeç Kasım 2019 aylık burç yorumlarına göre, bu ayı ilginç, sürpriz etkinlikler veya toplantılarla hatırlayacaksınız. Planlarınız bu ay meyve vermeye başlayacak. Sorunları, özellikle de bir sebepten dolayı geride kalan sorunları bitirmek, temizlemek, çözmek için bu size fırsatlar getirecek. Kasım ayında teker teker, hayatınızdaki önemli şeyleri dengeleyebilecek ve uyum sağlayabileceksiniz. Ailenizde, gizlenmeyecek olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu olaylar aynı çatı altında yaşamadığınız akrabalarınızla ilgili olma olasılığı yüksek. 
Meslektaşlarınız, komşularınız veya tanıdıklarınız, hayatınıza yeni girecek insanların davranışları yüzünden rahatsız olabilir ve sizi de rahatsız edebilirler. Tepkiler sizin çok da alışık olmadığınız türden olacak tepkileriniz duygusal olabilir.  Eğer evli değilseniz, bu ay yeni bir aşk veya eski aşkla yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. Kasım ayı aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar almak için iyi bir zaman olacak. Kasım ayında, önemli ödemeler veya yükümlülükler gibi finansal taahhütlerde karar alırken yavaş ilerleyin. Yengeç kadınları Kasım ayında hem aile hem de işle ilgili daha fazla görev alacaklar ve daha dinamik bir günlük rutine sahip olacaklar. Dinlenmek ve eğlenmek için daha az zamanınız olacak.
Yengeç erkekleri için Kasım ayında iletişim kurmak daha zor olacak. Kolayca saldırganlaşabilir ve çevrenizdeki insanlara karşı daha sabırsız olabilirsiniz. Kontrollü olmanız sizin için daha iyi."