BIST 9.694
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.425,28
HABER /  GÜNCEL

Yaprak Dökümü'nde Tahsin ile Fikret'in arasını bozan Sacide'ye şimdi bakın! Mayolu pozlarını gören ne olmuş sana dedi

Kanal D ekranlarının tekrarları bile yıllardır reyting rekorları kıran dizisi Yaprak Dökümü yine sosyal medyanın gündeminde. Aradan 10 yılı aşkın bir zaman geçmesine rağmen hala ekranlarda yer bulan dizinin oyuncularının şimdiki halleri de merak ediliyor. Peki dizide Tahsin ile Fikret'in arasına giren ve ikisini ayıran Sacide, pavyondaki ismi ile Gönül şimdi ne yapıyor dersiniz? İşte Yaprak Dökümü'ndeki Sacide Özlem Hasgül'ün şimdiki hali

Abone ol

2006 yılında tutmaz bu dizi denilerek yayın hayatına başlayan ve daha ilk bölümden büyük ses getiren uyarlama dizi Yaprak Dökümü hafta içi her gün Kanal D ekranlarında tekrarıyla yayınlanıyor. Tekrarlarıyla bile reyting listesine girmeyi başaran dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu daha ilgiyle takip ediliyor.

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı kitabından uyarlanan drama türündeki dizinin başrollerinde Halit Ergün, Güven Hokna, Bedia Ener gibi usta isimlerin yanı sıra o dönem henüz yıldızı parlamamış genç oyuncular Gökçe Bahadır, Fahrice Evcen ve Tolga Karel gibi isimlerin de olduğu dizi ilk olarak 2006 yılında ekrana geldi ve tam 5 sezon sürdü. 

40 yaşında olan güzel oyuncu son olarak 2017 yılında Gen 2: Kurban filmi ile seyirci önüne çıktı. 

Özlem Hasgül şimdi ne yapıyor

174 bölüm yayınlanan ve unutulmaz bir bölümle final yapan dizideki oyunculardan en dikkat çeken isimlerden birisi de pavyonda Gönül ismiyle çalışan, dizideki gerçek adı Sacide olan karaktere hayat veren oyuncu Özlem Hasgül oldu. 5. sezonda dizinin kadrosuna dahil olan ve hikayeyi baştan sona değiştiren Sacide duru güzelliği kadar oyunculuğu ile de o dönem seyircinin beğenisini kazanmıştı. 

Fikret ve Tahsin'in mutlu giden evliliğinin arasına kara çalı giren Sacide seyirci tarafından yuhalansa da acıklı hikayesi gönüllere dokunmuştu. Yaprak Dökümü ile ilk ekran tecrübesini yaşayan Özlem Hasgül şimdi nerelerde ne yapıyor dersiniz?

Mayolu halleri yürek hoplattı

40 yaşında olan güzel oyuncu son olarak 2017 yılında Gen 2: Kurban filmi ile seyirci önüne çıktı. Aşk Kırmızı dizisindeki performansı ile de bir dönem konuşulan güzel oyuncu şimdilerde tatilde. Hala güzelliği ve zerafeti ile büyük beğeni toplayan Yaprak Dökümü'ndeki Sacide'nin şimdiki haline bakın...