BIST 10.277
DOLAR 32,31
EURO 34,74
ALTIN 2.389,02
HABER /  MAGAZİN

Ya seveceksin ya da...

Beyazıt Öztürk askere gitmeye gönüllü. Son olaylara bir de yorumu var..

Abone ol

Terör olayları Beyazıt Öztürk'ün de gündeminde.. Öztürk, Bu ülkenin belirli kanunları var ve onları kişilerin yerine getirilmesi gerekiyor. Getirmiyorsan çeker gidersin, bu kadar basit.” dedi.

Kanal D'de "Beyaz Show" isimli programı sunan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk önceki gece, annesi ve ekip arkadaşlarıyla birlikte yeni yayın dönemini Etiler Nispet'te verdiği bir parti ile kutladı.

Hayli neşeli olduğu gözlenen Beyaz, ünlü asker kaçakları ile ilgili olarak kendisine yöneltilen soruya “Çok hassas bir dönem yaşıyoruz. Ben geçmişte askerlik görevimi yerine getirdim. Ama bu gün çağırsalar hiç düşünmeden seve seve tekrar askere giderim. Belki silah kullanamam ama farklı şeylere faydalı olabilirim. Bu sizler için de geçerli.

Belki orada şu anki görevinizi yapamazsınız ama ya kameraman olursunuz ya da fotoğrafçı ama kesin bir faydanız olur. Bu ülkenin belirli kanunları var ve onları kişilerin yerine getirilmesi gerekiyor. Getirmiyorsan çeker gidersin, bu kadar basit. Ya bu ülkenin kanunlarına göre yaşayacaksın ya da çekip gideceksin” diye konuştu.