BIST 10.163
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.400,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Viranşehir'e hastane müjdesi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde uzun yıllardır yapılması beklenen 200 Yataklı Devlet Hastanesi'nin temel atma çalışması kısa bir süre sonra yapılacağı bildirildi.

Abone ol

Viranşehir ilçesinde uzun yıllardır mevcut 50 Yataklı Devlet Hastanesi'nin yetersiz olduğu için talep edilen 200 Yataklı Devlet Hastanesi inşaat temeli için fiziki çalışmaları devam ediyor.

İlçenin 2 kilometre güneyinde olan 200 Yataklı Devlet Hastanesi vatandaşın umudu oldu. 180 dönümlük arazi üzerinde çalışması devam eden hastanenin inşaatını ziyaret eden Viranşehir Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Faruk Çetin yaptığı açıklamasında, "Hastanenin fiziki çalışmaları, maket ve bina krokilerinin yapım ve bitim aşamasına geldik. En büyük arzumuz daha güzel bir sağlık hizmeti sunmak için hastanemizin tamamlanması ve hizmete kapılarını açmasıdır.

Çalışmalarımız devam etmektedir. Hava muhalefetine rağmen yükleyici firma çalışmalarını sürdürmektedir. Hastane zemini için ayrılan alandaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Umarız hastanemiz bir an önce hizmete başlar. Yapılacak olan hastane sadece Viranşehir halkına değil, Ceylanpınar yolu üzerinde olması nedeniyle iki ilçeye de hizmet verebilecek kapasitede"