BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.406,99
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin kardeşlik korkusu

Bursaspor'un bir puan önüne geçen Sarı-Lacivertliler 'Başkentli kardeşi'nden ciddi ciddi çekiniyor

Abone ol

Şampiyonluk yarışında bitime 3 hafta kala Bursaspor'un bir puan önüne geçen Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'a çelme takan Timsah'ın 'Başkentli kardeşi'nden ciddi ciddi çekiniyor

Kasımpaşa galibiyetiyle 'şampiyonluk yürüyüşü'nü 'koşu'ya dönüştürüp, Bursaspor'un bir adım önüne geçen Fenerbahçe camiasında herkes pazar gecesinden itibaren bu hafta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmadan sonra gelecek hafta deplasmanda oynanacak Ankaragücü maçını düşünmeye başladı. Bunun temel nedeni ise Bursaspor ile Ankaragücü'nün iki kardeş kulüp olması. 28. haftada Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan ve 'Şampiyon Bursaspor' sesleriyle inleyen 19 Mayıs Stadı'nda Siyah-Beyazlı takıma takılan 'çelme', Sarı-Lacivertlilerin endişelerini adeta korkuya dönüştürüyor.

MELİH GÖKÇEK VE ÜMİT ÖZAT

Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmaya başka şekilde dikkat çeken çevreler de var. Bu çevreler Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in babası Melih Gökçek'in Fenerbahçe Kulübü kongre üyesi, antrenör Ümit Özat'ın da Fenerbahçe'nin eski kaptanı olmasının sıkıntı yaratacağını ifade ediyorlar. Bu arada Ankaragücü Asbaşkanı Ayhan Atalay, ligin 33. haftasında oynanacak Ankaragücü-Fenerbahçe maçının hakem atamasıyla ilgili olarak bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Ayhan Atalay, Merkez Hakem Kurulu'nun Ankaragücü-Fenerbahçe maçına atamayı düşündüğü hakemle ilgili bazı duyumlar aldıklarını, kendilerini rahatsız edecek bu isimler nedeniyle bugün bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.