BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,71
ALTIN 2.407,25
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ünyespor Ömer Zorlu'yla devam dedi

TFF 3. Lig'de mücadele eden Ünyespor'da yapılan olağan kongreye tek liste ile giren mevcut başkan Ömer Zorlu, yeniden başkan seçildi.

Abone ol

Bir hafta önce yapılması planlanan kongrede çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen kongre, Osman Bölükbaş Tesisleri'nde çoğunluk sağlanarak gerçekleştirildi.

Divan başkanlığını Murat Çıraklı'nın yaptığı kongrede, geçen bir yılın gelir ve giderlerinin 1 milyon 125 bin 80 TL olduğu belirtilirken, gelecek üç yılın tahmini bütçesinin ise 2 milyon 990 bin TL olacağı oylamaya sunuldu ve ibra edildi.

Son madde olan seçim maddesinde ise mevcut Başkan Ömer Zorlu'nun dışında liste çıkmayınca Zorlu bu defa üç yıllık dönem için başkan seçildi.

Seçim sonrasında kısa bir konuşma yapan Başkan Ömer Zorlu, "Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bu yarışta bazı arkadaşlarımızın yorulduğunu gördük ve onların yerine diğer arkadaşları listeye dahil ettik. Şimdi yolumuz uzun, gelecek sezon için çalışmalara hemen başlayacağız. Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğa bu yıl ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Ömer Zorlu'nun listesinde ise şu isimler bulunuyor: "Ata Akar, Süleyman Tavlı, Murat Bulat, İsmail Gülen, Erdoğan Atak, Arif Ergün, Mehmet Okuyucu, Necdet Yılmaz, Ahmet Kıncıoğlu, Kenan Çiloğlu, Rıza Berke, Anıl Tahmazoğlu, Gürtuğ Gürlen, İbrahim Cerrahoğlu, Abdullah Beşlioğlu ve Mustafa Sönmez."