BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Üniversiteli kızın aşk intiharı!

Kayseri'de üniversite öğrencisi 21 yaşındaki genç kız, sevgilisi ile tartıştıktan sonra 11. kattaki evinin penceresinden atlayarak intihar etti.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre olay, Talas ilçesi Cemil Baba Caddesi'nde gerçekleşti. Askeri personel olan biriyle ilişkisi olduğu ileri sürülen üniversite 3. sınıf öğrencisi N.K. (21), kapının önüne gelen sevgilisiyle bir süre tartıştı.

Evde yalnız yaşayan N.K., daha sonra erkek arkadaşıyla telefonda tartışmaya devam etti. Bunalıma giren N.K., "Senin gibi şerefsizi seveceğime şereflice ölürüm daha iyi. Artık sevmeyeceğim" yazılı bir not bırakıp 11. kattaki evinin pencereden atlayarak intihar etti.

Çevredeki vatandaşların olayı görmesi üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Ağır yaralanan N.K., olay yerine gelen ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayı duyan baba İrfan K. ile ailesi, ikamet ettiği Ankara'dan gelerek hastane önünde sinir krizleri geçirdi. 11. kattan atlayan N.K.'nin intihar sebebini araştıran polis ekipleri, geniş kapsamlı soruşturma başlattı.