BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,72
ALTIN 2.408,21
HABER /  GÜNCEL

Ölüm sinyalini Facebook'tan verdi

Karabük'te annesinin ölümünün ardından bunalıma giren 30 yaşındaki adam ilginç bir not bırakarak hayatına son verdi.

Abone ol

Karabük'te annesinin ölümünün ardından bunalıma giren 30 yaşındaki Metin Ortakasapbaşı kendini kalorifer borusuna kemerle asarak intihar etti.

Olay, dün akşam saatlerinde Metin Ortakasapbaşı'nın ağabeyi Tahsin Ortakasapbaşı'nın, Fatih Mahallesi Toki Konutları'ndaki evinde meydana geldi.

Safranbolu İlçesi'nde bir işyerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Metin Ortakasapbaşı'nın annesi Melek Ortakasapbaşı, 6 ay önce bir hastalık nedeniyle hayatını kaybetti. Çok sevdiği annesinin ölümüyle sarsılan Metin Ortakasapbaşı bunalıma girdi.

Facebook'ta bulunan sayfasında "Ölüm sonrası hayat" konulu bir yazı ve üzerinde "Bizde gezerdik siz gibi, siz de geleceksiniz biz gibi" yazan bir mezar taşı fotoğrafı koyan Metin Ortakasapbaşı, dün evde kimsenin bulunmadığı bir sırada kalorifer borusuna bağladığı kemerine kendini asarak intihar etti.

Misafirlikten dönen Tahsin Ortakasapbaşı ve eşi, bekar olan Metin Ortakasapbaşı'nın mutfakta kalorifer borusuna asılı cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine gelen polis incelemede bulunurken, ceset otopsi için Şirinevler Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.