BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ukrayna'dan tatile geldiği Antalya'da ölüme yakalandı

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

ANTALYA'da girdiği denizde akıntıya kapılan Ukraynalı Radzh Aliyev (35) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kendisini kurtarmaya çalışan Rus turist de boğulma tehlikesi geçirdi.

Abone ol

Olay, saat 11.30 sıralarında Alanya'nın Kargıcak Mahallesi'ndeki otelin sahilinde meydana geldi. Otelde tatil yapan Ukraynalı Radzh Aliyev, eşi Alina Aliyeva (31) ile otelin sahiline gitti. Denize giren Radzh Aliyev iddiaya göre gelen yüksek bir dalganın çarpmasıyla suda batıp çıkmaya başladı.

Aliyev’in çırpındığını gören Rus uyruklu Marsel Gilmutdinov (31) ise yardıma gitti. Gilmutdinov boğulmak üzere olan Aliyev'i çıkarırken kendisi de akıntıya kapıldı. Çevredekiler tarafından kıyıya çıkarılan Aliyev ve Gilmutdinov için sağlık ekiplerinden yardım istendi.

Gelen sağlık ekipleri Radzh Aliyev ve Marsel Gilmutdinov'a müdahale etti. Hayati tehlikesi bulunmayan Gilmutdinov ayakta tedavi edilirken, durumu ağır olan Radzh Aliyev ise Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Radzh Aliyev doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Çorum'da bankta oturan kızlara cinsel organını gösterdi! 'Öldürün beni' dedi
Foto Galeri Çorum'da bankta oturan kızlara cinsel organını gösterdi! 'Öldürün beni' dedi Galeriye Gözat