BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.427,56
HABER /  POLİTİKA

İYİ Partili Yalım HDP'li İlçe Başkanı Duman konuşurken maskesini atıp alanı terk etti

İSTANBUL Avcılar'da düzenlenen 17 Ağustos Marmara Depremi Anma Töreni'nde Avcılar HDP İlçe Başkanı Şemsettin Duman söz alınca duruma tepki gösteren İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, maskesini çıkararak alanı terk etti.

Abone ol

İSTANBUL Avcılar'da 17 Ağustos 1999 Marmara depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir anma programı düzenledi. Etkinlikte Millet İttifakı içinde HDP krizi yaşandı.

Programda Avcılar HDP İlçe Başkanı Şemsettin Duman da söz aldı. Duman'ın konuşması esnasında İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım tepki gösterdi. Yalım, önce sırtını döndü ardından CHP'li Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin kulağına bir şeyler söylemesinin ardından maskesini çıkararak alanı terk etti.

HDP'li Duman: Tepki göstermesi yersiz

HDP'li Duman ise İYİ Partili Yalım'ın arkasından, "Burada bu acıyı bile bizim ortaklaşmamamız gerçekten büyük bir acıdır. Ben uzatmayacağım, arkadaşların böyle tepki göstermesi gerçekten yersizdir. Biz acılarımızda bile bir araya gelemezsek, o zaman nasıl bir olacağız?" ifadelerini kullandı.