BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.396,94
HABER /  GÜNCEL

UFO havada infilak etti!

İnanılmaz bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz uçan bir nesne yani bir UFO havada infilak etti. Kalıntıları ise halk topladı. İşte UFO'dan geriye kalanlar...

Abone ol

Vietnam'da önceki gün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Phu Quoc adası semalarında bir patlama meydana geldi. Görgü şahitlerine göre patlayan bir UFO'ydu...

İNANILMAZ BİR PATLAMAYDI

PATLAYAN UFO'NUN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ada sakini Ngang Van Truyen, "Sabah 11 sularıydı. İnanılmaz bir gürültü duyduk. Önce gök gürültüsü sandık ancak daha sonra bir duman tabakası gördük. Siyah bir cisim yere doğru düşüyordu. Duman 100 metre kadar uzuyordu. Herhalde uçan bir cisim patladı" şeklinde konuştu. Truyen ayrıca patlamadan önce herhangi bir uçak sesi duymadıklarını da sözlerine ekledi.

KALINTILAR BULUNDU

Truyen ve diğer bölge sakinlerinin daha sonra patlamadan arta kalan sarı yeşil rennkte alüminyum benzeri 6 metal parçası bulduklarını söylediler. bulunan metal parçalarının üzerinde hiçbir işaret ya da yazı yoktu.

Hatta patlamanın etkisiyle metal parçalarından biri bir evin çatısına düşmüş ancak herhangi bir kazaya neden olmamıştı.  

Şu anda adalılar ceset ya da başka parça bulmak için araştırmalarını devam ettiriyor.

YETKİLİLER: BİLMİYORUZ AMA UFO DEĞİL!

Askeri yetkililer ise patlamanın olduğu saatte bölgede uçan herhangi bir askeri uçak olmadığını söylediler. Ancak onlara göre  patlayan bir UFO değil. Fakat ne olduğunu askeri yetkililer de bilmiyor.