BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kıskançlık cinayeti

Eski sevgilisiyle 3 yıl önce bir süre flört eden üniversiteden arkadaşını öldürdü.

Abone ol Eskişehir’de, tesadüfen girdiği kafede eski sevgilisiyle 3 yıl önce bir süre flört eden üniversiteden arkadaşını görünce bıçaklayıp öldürdü.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu Güneş K. (25), arkadaşlarıyla bir barda içki içtikten sonra Porsuk Bulvarı’nda yürümeye başladı.

Güneş K. (25), arkadaşlarından ayrılıp tuvalet ihtiyacını gidermek için bir kafeye girdi. Güneş K, kafede, 2004 yılında 9 ay flört ettiği Ayşegül Ş’nin kendisini terk etmesinin ardından 2005’te kısa süre arkadaşlık ettiği üniversiteden arkadaşı Gökhan Günay’ı (26) gördü.

Güneş K, bir kız arkadaşıyla kafede oturan Gökhan Günay’ı dışarıdaki masada oturarak beklemeye başladı. Güneş K’nın, kız arkadaşıyla kafeden çıkıp yürümeye başlayan Gökhan Günay’ı bir süre takip ettiği Porsuk Bulvarı’nda göğsünden bıçakla yaralayıp kaçmaya başladığı iddia edildi. Yaralanan Gökhan Günay, şüpheli Güneş K’yı yakalamak için peşinden koşarken yere yığıldı.

Gökhan Günay, 112 Acil Servis sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olayın hemen ardından Çarşı Polis Merkezi Amirliğine teslim olan Güneş K’nın, sevgilisi Ayşegül Ş’nin kendisini 3 yıl önce terk edip okuldan arkadaşı Gökhan Günay ile 5 ay flört etmesini bir türlü hazmedemediğini, psikolojik sorunlar yaşadığını, yaklaşık 3 yıldır bu olayı unutamadığını, cinayette kullandığı dedesinden hatıra bıçağı da Porsuk Çayı’na attığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.