BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ronaldinho da Fenere gelir mi?

Transfer sezonu geldiğinde her zaman en çok konuşulan ekip Fenerbahçe olmuştur. Ancak bu sezon ipin ucu iyice kaçtı...

Abone ol

Transfer sezonu geldiğinde her zaman en çok konuşulan ekip Fenerbahçe olmuştur. Ancak bu sezon gazeteler ipin ucunu kaçırdı.

Öyle ki aynı gün içinde aynı basın organları sitelerinden, birbirinden büyük(!) transfer bombaları patlattılar. Sadece Fenerbahçe için değil elbette. Ancak herkesin malumu olduğu üzere en çok Fenerbahçe bu konudan şikayetçi.

Bakın medyanın bu sezonki hayali transfer listesinde kimler var;

Adriano, Alex Bruno, Alves, Arda, Baptista, Berbatov, Bordon, Burak (Manisa), Carew, Carvalho, Chichaoui, Crespo, Crouch, Cuper, David Villa, Deco, Denis, Diogo Luis, Drogba, Dudu, Edmilson, Egemen Korkmaz, Eto’o, Fatih (Bursa), Fatih Tekke, Fred, Gilberto Silva, Gomis, Govou, Gökhan Ünal, Gudijohnsen, Halil Altıntop, Henry, Jimenez, Julio Sezar, Kanoute, Kerlon, Koeman, Le Guen, Vagner Love, Lucio, Luis Fabiano, Luxemburgo, Makalele, Manchini, Mariga, Mehmet Topuz, Mehmet Yıldız, Mevlüt, Mourinho, Nistelrooy, Nonda, Nuri Şahin, Orhan Şam, Pjanic, Renato, Rijkaard, Riquelme, Ronaldinho, Ronaldo, Scolari, Selçuk (Manisa), Sercan (Bursa), Shevchenko, Song, Trezeguet, Vargas, Yepes, Zigic”.

Sadece yukarıdaki liste bile durumun vehametini, traji-komikliğini ortaya koymaya yeter de artar bile..

Bakın sadece bugün kimleri aldı Fenerbahçe..

Fotomaç, Takvim ve Sabah Emre Belezoğlu'nun bittiğini duyurdu.. Fanatik ve Vatan Kanoute'nin Fenerbahçe'ye imza attığını yazarken Adriano ve Nihat Kahveci için de ısrarını sürdürdüğünü duyurdu.

Üstelik transfer sezonu yeni başlamışken atıldığı duyrulan imzalar bunlar. Daha kimler gelir kimler gider. Ne dersiniz? Ronaldinho veya Kaka Fenerbahçe'ye gelir mi?