BIST 10.046
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.408,30
HABER /  SPOR

Türkler son saniyelerin takımı

Milli Takım'ın tarihinde ilk kez yarı finale yükselmesi ve Almanya ile yapacağı zorlu mücadele Özbek basınında geniş yankı buldu.

Abone ol 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (A) Milli Takım'ın tarihinde ilk kez yarı finale yükselmesi ve Almanya ile yapacağı zorlu mücadele Özbek basınında geniş yankı buldu.

Dün gazete yayımlanmayan Özbekistan'da, bugün okurlarıyla buluşan gazetelerin birçoğu Türkiye ile Almanya arasındaki yarı final maçına büyük yer ayırdı.

Saygın spor gazetelerinden İnterfutbol, (A) Milli Takım'a 2 sayfa ayırırken, maçla ilgili, ''Türkler, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Yunanlar'ın başarısını tekrarlarsa şaşırmayın, çünkü onlar artık büyük takım'' yorumunu yaptı.

''Futbol İnfo'' gazetesi ise Türkiye-Almanya yarı finalini ''Türkler son saniyelerin takımı'' manşetiyle duyururken, Türkiye'nin 119. dakikada yediği gole rağmen son saniyelerde kaydettiği golle moral bulduğu ve penaltı atışlarında Hırvatistan'ı yenmeyi başardığı kaydedildi.

Yarı final maçının çok heyecanlı geçeceğinin ifade edildiği haberde, Türk Milli Takımı'nda Alman futbolunu yakından tanıyan oyuncuların bulunduğu ve Alman Milli Takımı'nın ''iradeli'' Türk Milli Takımı karşısında çok zorlanacağı vurgulandı.