BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,68
ALTIN 2.411,45
HABER /  SPOR

Galatasarayda yaprak dökümü

Necati, Orhan Ak, Cihan Haspolatlı ve Hakan Şükür'den sonra bir yıldız daha G.Saray'dan ayrılıyor...

Abone ol

Galatasaray'daki büyük operasyon sürüyor... Geçtiğimiz sezonun başında Necati Ateş, Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı'yı kulüpten uzaklaştıran Galatasaray yönetimi, bu sezon sonunda da efsane futbolcu Hakan Şükür ile yollarını ayırmıştı.

Sarı kırmızılılar şimdi de ismi Galatasaray'la özdeşleşen bir diğer futbolcu Hasan Şaş ile yollarını ayırıyor.

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre; Galatasaray yeni sezonda Hasan Şaş'ı kadrosunda düşünmüyor ve önümüzdeki sezon yenilenmiş kadro ile yola devam etmeyi planlıyor.

GİDECEĞİM DEMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı forma şansı bulamayan Hasan Şaş, ilk yarıda oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kart görmüş ve maçtan sonra Galatasaray'dan ayrılacağını açıklamıştı.

Deneyimli futbolcu, "Yönetimle ve hocamla konuşup devre arasında takımdan ayrılacağım" demişti.

ESKİŞEHİRSPOR İDDİASI

Bu arada deneyimli futbolcunun Eskişehirspor'a transfer olacağı iddia edildi.

Kulüp Başkanı Halil Ünal, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hasan Şaş'ın transfer listelerinde olduğunu doğrulayarak bu futbolcu ile görüştüklerini kaydetti.

Öte yandan taraftarlar arasında Hasan Şaş'ın Eskişehir'e geldiği, kent merkezinde dolaştığı ve hayranları ile fotoğraf çektirdikleri söylentileri dolaşmaya başladı. Bazı taraftarlar Hasan Şaş'ın kulüp yetkilileriyle görüşmek için Eskişehir'e geldiğini öne sürdü. Es-Es yönetimi ise bu konuda açıklamada bulunmadı. (Hürriyet)