BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.469,37
HABER /  SPOR

Boboya akıllı ol mesajı

Yeni sezon hazırlıklarına 26 Haziran’da başlayacak olan Beşiktaş’ta menajer Sinan Engin’den Bobo’ya sert uyarı..

Abone ol

Tercümanı Arda Kabaklı aracılığıyla Bobo’ya haber gönderen Engin, yaptığı açıklamada, "Kafa yapısını değiştirecek. Bir kırmızı kart nelere mal oldu görecek. Kalacaksa da adam akıllı top oynayacak" dedi.

Maraton.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Sinan Engin; Bobo’yu daha isteyen hiç bir kulübün olmadığını da belirterek "Bobo’yu isteyen yok acaba Beşiktaş diye başka bir kulübe mi teklif yapıyorlar? Ya da Beşiktaş yerine teklifler gazetelere mi yapılıyor? Her gün gazetelerde Bobo’yu farklı bir takım istiyor. Ama bize daha hiç bir başvuru olmadı” dedi.

Sivok ve Zapatocny’nin milli takımlarında neden oynamadığı yönünde yapılan yorumlara da kızan engin “Yıldıray, Halil, Fatih Tekke ve Mehmet Topuz da milli takımda oynamıyor Bunlar milli takımda yer almıyor diye kötü futbolcu mu oluyor? Herkes Sivok ve Zapatocny’nin nasıl bir oyuncu olduğunu görecek” diye konuştu.

Gökhan Zan’ı Milli maçlar sona erdikten sonra imzaya beklediğini de belirten Engin, “Gökhan bizim evladımız. Onu seviyoruz ve güveniyoruz. Gelip imza atmasını bekliyoruz’’ dedi.

Son olarak transfere de değinen Engin “Belki 1 yerli transfer daha yapabiliriz ama kadromuz bu. Çok iyi bir takım kurduk.Gelecek yıl taraftarımız sorunsuz bir Beşiktaş izleyecek” dedi.