BIST 10.919
DOLAR 42,49
EURO 49,54
ALTIN 5.745,11
HABER /  GÜNCEL

Türkiye şehit askerler için gözyaşı dökerken Amedspor'un paylaşımı tepki çekti

Pençe-Kilit Harekat bölgesinden gelen 12 şehit haberi Türkiye'yi kahretti. 7'den 70'e herkes şehitler için gözyaşı dökerken, Amedspor’un sosyal medyada yaptığı “Bizimkilerin keyfi yerinde” paylaşımı tepki çekti.

Abone ol

Pençe-Kilit Harekâtı kapsamında 28 Mayıs 2022’de teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Piyade Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt’un naaşını bulmak amacıyla, terörden arındırılan 852 rakımlı tepede yer alan bir mağarada arama çalışması başlatıldı.

Arama-tarama faaliyetleri sırasında mağarada görevli 19 asker metan gazına maruz kaldı. Fenalaşan askerler derhal hastaneye sevk edildi. Şehit sayısını 5 olarak duyuran Milli Savunma Bakanlığı, bir süre sonra yaptığı açıklamada, şehit sayısının 12'ye yükseldiğini bildirdi.

Şehitler verdiğimiz gün Amedspor'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki topladı. Paylaşımda, "Bizimkilerin keyfi yerinde" ifadeleri kullanıldı. Amedspor'un bu paylaşımına çok sayıda tepki yorumu geldi.

Türkiye şehit askerler için gözyaşı dökerken Amedspor'un paylaşımı tepki çekti - Resim: 0

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Irak'ta şehit olan 12 askeri isimleri ve memleketleri belli oldu kimi evli, çocuklu kimisi bekardı
Foto Galeri Irak'ta şehit olan 12 askeri isimleri ve memleketleri belli oldu kimi evli, çocuklu kimisi bekardı Galeriye Gözat