BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
HABER /  GÜNCEL

Turkcell'in eski CEO'su Terzioğlu'nun darbeci akserlere bomba yanıtı: S... gidin

Turkcell'in eski CEO'su Kaan Terzioğlu'nun, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbeci askerler tarafından aranarak internet hızının artırılmasına yönelik bir talepte bulundukları, Terzioğlu'nun ise bu talebe çok sert yanıt verdiği ortaya çıktı.

Abone ol

Terzioğlu, alçak kalkışma gecesi Genelkurmay Başkanlığı'ndan gelen, "internet çıkış hızının arttırılması" talebine "O çapulcuya acil koduyla s.ktirin gidin mesajı çekin" yanıtının verilmesini istediği aradan geçen 3 yılın sonunda gün yüzüne çıktı.

15 Temmuz gecesi saat 02.22 sularında mesajlaşma grubuna şirket çalışanı H.Y.A, darbecilerin kontrolündeki Genelkurmay Başkanlığı’ndan internet çıkış hızının arttırılması talebinin geldiğini bildiriyor. Üst düzey şirket yöneticisi işlem yapılmayıp beklenmesi gerektiğini söylüyor. Kaan Terzioğlu ise çok net cümlelerle, “Genelkurmay Başkanlığımızdaki o çapulcuya acil koduyla s... gidin mesajı çekin” ifadelerini kullanıyor.

Kaan Terzioğlu'nun personeli ile yaptığı yazışmanın ekran görüntüsü

''Türkiye’nin bize ihtiyacı var''

Dönemin Turkcell CEO'su Terzioğlu, o gün yazışmalarla tüm personeli darbecilere karşı yüreklendirdi. En uzun gecenin yarısında şirket çalışanlarının bir kısmının katıldığı ‘Acil’ isimli bir yazışma grubu kuruldu.

Terzioğlu buradan da çalışanlarına darbecilere karşı dik durun çağrısı yaptı: “Size güveniyorum. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı var. Kulaklarınız ve dualarınız onunla olsun. Türkiye’nin bize ihtiyacı var.”

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Gözaltına alınan Orhan Aydın serbest bırakıldı! Sebebi Esra Elönü çıktı
Foto Galeri Gözaltına alınan Orhan Aydın serbest bırakıldı! Sebebi Esra Elönü çıktı Galeriye Gözat