BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Türk doktor mucizesi

37 yaşındaki Colette Ronson yeni yüzüyle Sun objektifine gururla poz verdi

Abone ol

İngiliz Sun gazetesi ünlü Türk estetisyen Dr. Nazım Çerkeş tarafından Türkiye'de ameliyat edilen İngiliz Colette Ronson'un değişim öyküsüne yer verdi. 37 yaşındaki İngiliz kadın yüzünde erken yaşta meydana gelen kırışıklıklardan dolayı kendisini çok yaşlı hissediyordu. Arkadaşları ile gittiği barlarda onların "bebek" gibi yüzlerini gören Ronson her seferinde çirkin olduğunu düşünerek eve dönerken ağlayacak duruma geliyordu.

Yüzünün vücuduyla dengeli olmadığını düşünen Ronson konuşurken insanların yüzüne bakamıyordu. 10 yıllık bir evliliğin ardından eşinden ayrılan Ronson, yeni bir ilişki kurmaya dacesaret edemiyordu. Evinde verdiği bir partide en yakın arkadaşının yanına gelerek "Senin için endişeleniyorum. Bir derdin mi var? Son bir kaç aydır 10 yaş daha yaşlanmış gözüküyorsun" demesi üzerine o gece sabaha kadar uyuyamadı. İşte o gecenin ertesi bir arkadaşının tavsiyesi ile Luton kentinde bulunan olayın esas oğlanı Türk doktor Nazım Çerkeş'den randevu aldı. Çerkeş'in kendisini yüz gerdirme ameliyatı için Türkiye'ye davet etmesi üzerine de soluğu ülkemizde aldı.

5 günde hayatı değişti

Yeni bir yüz ile hayatınayepyeni bir sayfa açmak isteyen Ronson 15000 dolar maliyetli bu ameliyatı yaptırma kararında hiç terreddüt etmedi. 12 saat süren bir operasyonla gençleşen Ronson Sun gazetesine gururla poz verdi. Estetik operasyonunda boyundan parça alınarak yanaklar dolgun bir görünüme kavuşturuldu. 5 gün sonra hayatında hiç olmadığı kadar mutlu bir şekilde ülkesine dönmek için havaalanının yolunu tutan Ronson "Türk polisine göstermek için verdiğim pasaportumdaki çirkin resmime gözucuyla baktım. İlk kez o an kendimi çok güzel hissettim" diyor.

Kaynak:Sabah