BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Devlet ve Hükümet Başkanları 9. Zirvesi’nde konuştu. Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili Erdoğan, "9 aydır süren çatışmaların adil bir barışla sona ermesi için gayret ediyor, gıda krizinin önüne geçmek için de gerekli müdahalelerde bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan,  "Haklı mücadelesinde olduğu gibi barış arayışlarında da Azerbaycan'ın yanındayız." dedi.

"Ukrayna'da 9 aydır süren çatışmaların adil bir barışla sona ermesi için gayret ediyor, gıda krizinin önüne geçmek için de gerekli müdahalelerde bulunuyoruz." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Düzensiz göçün engellenmesi ve idaresi konusunda iş birliğimizi artırmamız, bu kapsamda ortak güvenlik konsepti geliştirmemiz isabetli olacaktır. (Türk Devletleri Teşkilatı) Türk Yatırım Fonu'nun mümkün olan en kısa sürede hayata geçmesi faydalı olacaktır."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Togg'a ilgi büyük oldu Zorlu Center'da açıldı bir kullanıcı 'şu an hayran kaldım' deyip anlattı
Foto Galeri Togg'a ilgi büyük oldu Zorlu Center'da açıldı bir kullanıcı 'şu an hayran kaldım' deyip anlattı Galeriye Gözat