BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Trabzonsporda devir teslim

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, mazbatasını aldı. Trabzon'da Şener dönemi başladı.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bütün uğraşlarının Trabzonspor’u daha üst noktalara taşımak olacağını söyledi.
     
Dünkü olağan genel kurulda başkan seçilen Sadri Şener, kendi adını taşıyan Sosyal Tesislerde Divan Başkanı Cengiz Çebi’den mazbatasını aldı.
     
Daha sonra beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne giden Şener, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu’ndan görevi devraldı.
     
Törende konuşan kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, "Görevi devreden yönetimin asbaşkanı olarak, başkanım ve arkadaşlarım adına bugünden sonra her zaman sizlerin ve Trabzonspor’un yanında olacağız" dedi.
     
İstenilmesi halinde her türlü konuda yeni yönetim kurulunun yanında olmayı taahhüt ettiklerini ifade eden Sayitoğlu, "Umuyoruz ki Trabzonspor bundan sonraki yaşam sürecinde birlik ve beraberliği sağlayarak hem saha anlamında, hem saha dışında başarılı noktalara gelir. Bizim geçmiş dönemde yapamadıklarımız inşallah bu yönetim kurulunun yapıp başarabildiği konular olur. Biz de gururla sizi omuzlarımızda taşımaya hazırız" diye konuştu.
     
Başkan Şener ise nazik bir devir teslim töreni yapıldığını ifade ederek, "Trabzonspor’un büyüklüğü buradan gelmektedir. Kendilerine çalışmaları, emekleri, gayretleri için teşekkür ediyorum. Nuri bey de aradı. O da başarılar diledi. Ona da teşekkür ediyoruz. Biz hepimiz Trabzonsporluyuz. Biz gideceğiz, yarın başka yönetim gelecek. Bütün uğraşımız Trabzonspor’u daha üst noktalara taşımak için olacaktır.
     
Geçmiş yönetim arkadaşların deneyimlerinden her zaman istifade edeceğim" diye konuştu.