BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Eksi 40da eğlence

Gnçtrkcll'liler, sevgililer gününü – 40˚C Winterfest ile kutlayacak. Uludağ sizleri bekliyor.

Abone ol

gnçtrkcll’liler birbirinden ilginç ve eğlenceli sürprizlerin olduğu unutulmaz bir sevgililer günü yaşamak için - 40˚C Winterfest’08 Uludağ’da buluşacaklar

Türkiye’nin gençlik kulübü gnçtrkcll’in düzenlediği gnçtrkcll-40˚C partilerinin son ayağı 10-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sevgililer gününde farklı ve unutulmaz bir kutlama yapmak isteyen gnçtrkcll’liler; sürprizlere, hediyelere, sınırsız eğlenceye doyacak ve Uludağ’da bambaşka ayrıcalıklara sahip olarak kendilerini özel hissedecek.

gnçtrkcll – 40˚C Winterfest’e katılan gnçtrkcll’liler ilk sürprizle yolda karşılaşacak. gnçtrkcll otobüslerinde yapılacak “Sürpriz Koltuk” uygulamasıyla 125 gnçtrkcll’li Sony kulaklık, 15 gnçtrkcll’li Sony video walkman, 15 gnçtrkcll’li Sony w200i telefon, 15 gnçtrkcll’li 1000 kontör kazanacak. Ayrıca her hafta şanslı 1 gnçtrkcll’li 2 arkadaşıyla birlikte yolculuğuna Hummer jiple devam etme şansı yakalayacak.

gnçtrkcll’lerin kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri için Le Chalet Yazıcı, Alkoçlar, Grand Yazıcı ve Ağaoğlu otellerindeki toplam 7 oda gnçtrkcll odası olarak düzenlenecek ve odalarda müzik seti, masa üstü oyunları, Lcd TV, ses sistemi ve Playstation 3 gibi sürprizler olacak. gnçtrkcll odalarında otele ilk giriş yapan gnçtrkcll’liler kalabilecek.

gnçtrkcll – 40˚C Winterfest’in açılışı “Hoşgeldin Partisi” ile yapılacak ve parti meşaleli kayakçıların gösterileri, havafişek gösterileri ve DJ performansları ile sürecek. Ayrıca 3 gün boyunca paintball aktivitesi, Le Chalet Yazıcı’de düzenlenecek After Ski partileri, barbekü partisi, SMS yarışması, DJ performansı ve gösteriler ile sınırsız eğlence dağda gnçtrkcll’lileri bekliyor olacak.

Dağda geçen sene uygulanan ve çok beğenilen Kontör Adamlar da bu sene gnçtrkcll’ler için hazır olacak. Ekip kayak yaparken düşenlerin yanına giderek gnctrkcll’li olduğunu tespit ettiklerine anında 100 Kontör hediye edecek.

Festivalin maskotu gnçtrkcll – 40˚C ayısı da Uludağ’da her an her yerde gnçtrkcll’lerin karşısına çıkarak hediyeler kazandıracak. Uludağ’ın her yerine asılacak “Aranıyor!” posterleri ile iletişimi yapılacak etkinlikte, gnçtrkcll ayısını görüp cep telefonlarıyla fotoğrafını çektikten sonra gnçtrkcll standında ilk gösterenler hediyelerini kazanacaklar.