BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Pop müziğin prensi

Özgün, en sevilen şarkılarını Maxi City ziyaretçileri için seslendirecek

Abone ol

Alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Maxi City Alışveriş Merkezleri, Geleneksel İmza ve Söyleşi Günü’nde pop müziğinin sevilen ismi “Özgün”ü ağırlıyor. Nöbetçi Aşık isimli son albümü ile çıkışını sürdüren Özgün, 16 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te Silivri, 17 Şubat Pazar günü ise yine aynı saatte Çengelköy Maxi City Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya gelecek.

Alışverişi yaşamla buluşturan Maxi City Alışveriş Merkezleri, İmza ve Söyleşi Günleri adı altında düzenlediği buluşmalarla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz ay Yaşar ve Zoraki Koca dizisi oyuncularını konuk eden Maxi City Alışveriş Merkezleri, 16 – 17 Şubat tarihlerinde, “Kıvırır” isimli hit şarkısının da yer aldığı son albümü ile müzik dünyasındaki çıkışını sürdüren Özgün’ü ağırlıyor.

16 Şubat 2008 Cumartesi günü saat 15.00’te Silivri Maxi City’de sevenleri ile buluşacak olan Özgün, “Nöbetçi Aşık” isimli son albümündeki en beğenilen parçaları, kendisini görmeye gelen hayranları için seslendirecek. İmza ve Söyleşi Günü’nde sevenleri, ünlü sanatçıyla sohbet etme ve kendilerine özel imzalı albümünü edinme şansı bulacak. Özgün, 17 Şubat Pazar günü ise yine saat 15.00’te Çengelköy Maxi Citiy Alışveriş Merkezi’nin konuğu olacak.

Maxi City Alışveriş Merkezleri, ziyaretçileri için özel olarak düzenlediği “İmza ve Söyleşi Günü” etkinliklerinde, ilerleyen günlerde sürpriz isimleri ağırlamaya devam edecek.