BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sevgilileri uçuran kampanya

Onur Havayolları 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yeni bir bakış açısı getirdi. Sevgililer günü 1 gün değil artık.

Abone ol

“Herkesin bir sevdiği vardır ve ona ulaşmak gerekir” sloganıyla yola çıkan Onur Air, 14 Şubat’ta başlayan ve 14 Mart’a kadar sürecek bir aylık kampanyada 14 bin bileti 14 YTL’den satacak.

Geçen yıl sevgililer gününde bir yolcusunun, uçağın üzerine sevgilisinin ismini yazarak evlenme teklif etmesini sağlayan ve böylece klasik promosyonların ötesine geçen Onur Air, bu defa da tüm kampanya süresini 14 Şubat’la sınırlı tutmayarak çok daha fazla yolcunun indirimden faydalanmasını amaçlıyor.

Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, klasik kampanyaların yolcunun da dikkatini çekmediğini söyleyerek, “Sevgililer gününe yönelik her yıl farklı bir kampanya yapmak bu heyecanı yaşayan ve takip edenler için daha renkli oluyor. Ayrıca küçük bir kitle yerine herkesin ulaşabilmesi için tarihi esnetip rakamı 14 bin gibi yüksek bir rakama çıkarttık. 14 YTL’lik bedel ise elbette ticari olmaktan öteye yolcularımıza sunduğumuz bir ikramın sonucudur” dedi.

Bugün Onur Air’in www.onurair.com.tr adresli internet sitesinden satışa sunulan biletler en erken üç gün sonrasına alınabiliyor. 14 YTL’lik bilet ücretiyle birlikte 15 YTL yakıt harcı ve 8 YTL hizmet bedelinin alındığı iç hat tek yön uçak biletleri toplam 37 YTL’ye mâl oluyor. Tarih, parkur ve isim değişikliği yapılamayan biletler açığa alınamıyor ve ertelenemiyor.

Onur Havayollarının İstanbul çıkış ve varışlı tüm hatlarında geçerli olacak kampanyayla İzmir, Bodrum, Antalya, Adana, Gaziantep, Mardin, Malatya, Diyarbakır, Kayseri, Erzurum, Trabzon ve Samsun seferlerinde 14 bin kişi 14 YTL bedelli biletlerle uçacak.