BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94
HABER /  GÜNCEL

Tottenham Villas-Boas'ın görevine son verdi

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur, Liverpool karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyetin ardından menajer Andre Villas-Boas'ın görevine son verdi.

Abone ol

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, menajer Andre Villas-Boas'ın görevine son verildiğini açıkladı.

Kulüp, evinde dün ağırladığı Liverpool karşısında alınan 5-0'lık yenilginin ardından alınan kararı internet sitesinden duyurdu.

İngiltere spor basınında, hezimetin yönetim kurulu için 'bardağı taşıran son damla' olduğu yorumları yapılırken, Tottenham açıklamasında, "Kulübümüz, görevine son verilmesi yönünde teknik direktör Andre Villas-Boas'la anlaşmaya varmıştır" denildi.

Andre Villas-Boas, Liverpool karşısında 15 Aralık'ta alınan 5-0'lık yenilginin ardından gazetecilerin işi konusundaki sorularına "istifa etmeyeceği" yanıtını vermişti.

Villas-Boas "İstifa etmeyeceğim ve kolay pes eden biri değilim. İstediğimiz sonuçları alabilmemiz için oyuncularla sıkı çalışacağım" demişti.

Tottenham kendi sahasında oynadığı son altı maçından sadece birini kazanırken, geçen ay da Manchester City'e 6-0 yenilmişti.

Porto'da çok başarılı bir dönem geçirdikten sonra Chelsea'nin başına geçen Villas-Boas, takımın aldığı kötü sonuçlarından ardından bu kulüpten de gönderilmiş, ertesi sezon da bir başka Londra ekibi olan Tottenham'la anlaşmıştı.

Kuzey Londra ekibi Avrupa Ligi'nde ikinci tura kalmıştı.