BIST 9.916
DOLAR 32,55
EURO 34,79
ALTIN 2.440,94
HABER /  GÜNCEL

AK Partililer birbirini pandikliyor! Şok sözler!

AK Partili seçmene böyle hakaret görülmedi. CHP'ye yakın gazetenin yazarı bakın neler neler saydırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER- CHP'li milletvekili Durdu Özbolat'ın imtiyaz sahibi olduğu Yurt Gazetesi'nde bugün yayınlanan bir yazı okuyanları şoka uğrattı.

Gazetenin yazarı Hakan Gülseven AK Parti mitingindeki görüntülerden yola çıkarak AK Parti seçmenini önce 'fortçu' ilan etti sonra hızını alamadı ve saydırdı: aşağılık, haysiyetsiz, kimliksiz, birbirinden çalan...

"Yüzde 51 birbirini pandiklerken" başlıklı yazısında Gülseven Başbakan Tayyip Erdoğan'ın ismini de 'Teyyip' diye kullandı ve vatandaşın hediye edilen satranç takımına ilgi göstermesini 'bedavacılık' diye nitelendirdi. Miting sırasında oluşan yoğunluk için "Birbirini pandikliyorlar" diyerek hakaret etti:

Başvekil Teyyip Bey, Antalya’nın Kepez’inde, elindeki ufak kutuları AKP mitingine gelenlere fırlatıyor, karşısındaki kütle de birbirini ezerek o kutuları kapışıyor. Öğreniyoruz ki, kutularda satranç takımı varmış.

Satranca tutkuyla bağlı bir kalabalıkla karşı karşıyayız!..
‘First Lady’ Emine Hanım az ötede, galiba içinde oyuncak bebekler olan kutulardan fırlatıyor kalabalığa. O kutular da kapışılıyor.

FORTÇU AKP'LİLER 

Kepez’deki AKP mitinginin bu ‘satranç düşkünü’ kütlesi birbirini ezdikçe, daha ziyade önde biriken kadınların hemen ardına ‘fortçu’ tabir edilen erkek AKP kütlesi yanaşıyor. Yanaşma ne kelime, abanıyorlar. Bir kadın, “Polis yok mu ya! Erkekler arkadan dürtüyor!” diye bas bas bağırmaya başlıyor. Kameralar önünde vahim bir ‘geriyi kollama’ pazarı yaşanıyor.

BİRBİRLERİNİ PANDİKLİYORLAR 

Az sonra yepyeni satranç takımlarıyla derin düşüncelere dalıp, belki de ‘vezir gambitleri’ falan planlayacak olan kalabalık için ne hazin bir manzara...
Teyyip Bey’in yüzde 51’i, kitleler halinde birbirini ‘pandikliyor’!

AK Parti seçmeninin hayatlarında satrancı bir kere bile oynamadığını iddia eden yazar hızını alamadı ve bakın nasıl hakaretleri yağdırdı:

O kutuları kapışanlar, hiç kuşkusuz birer Karpov ya da Kasparov oldukları için ezmiyorlar yanlarındakini. Hatta hayatlarında bir kere bile satranç oynamaya, öğrenmeye çalışmamışlar. Ama ne atsan kapışacaklar. Kapışmaya şartlandırılmışlar.

ÜRETMEYEN, ÇALAN, AŞAĞILIK, HAYSİYETSİZ, KİMLİKSİZ... 

Bedavadan bir şey sahibi olmak, çok iyi geliyor o kalabalığa. Yanındakinin omzuna bastırarak, fırlatılan sadakayı kapabildiler mi, kendilerini mükemmel hissediyorlar.

Bu, yoksul sınıfların tortusunun ruh halidir. Bu, bir paçavranın davranış tarzıdır.
Üretmeyen, oradan buradan toplayan, fırsatını bulunca birbirinden çalan, sadaka istemekten asla utanmayan, padişahın fırlattığı akçeleri birbirinin elinden kapmaya uğraşan, kendinden güçsüzün tepesine çıkmaya hazır, fırsatını bulduğunda tecavüz eden, aşağılık, haysiyetsiz, kimliksiz, kişiliksiz bir yığın...