BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.429,77
HABER /  DÜNYA

O taratar adliyeye sevk edildi

Kasımpaşaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta sahaya girerek Portekizli futbolcu Manuel Fernandes’e saldıran M.Ö. adliyeye sevk edildi. ...

Abone ol

Kasımpaşaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta sahaya girerek Portekizli futbolcu Manuel Fernandes’e saldıran M.Ö. adliyeye sevk edildi. Zanlının ifadesinde, Fernandes’e sarılmak için koştuğunu ancak ayağının kayması sonucu düştüğünü söylediği öğrenildi.
Kasımpaşaspor ile Beşiktaş arasında oynanan lig maçında sahaya girerek Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Manuel Fernanndes’e saldıran M.Ö., gözaltına alındı. Geceyi Kasımpaşa Polis Merkezi’nde geçiren zanlı, sabah adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan zanlının 4 adet sabıka kaydının bulunduğu belirtildi. Polise verdiği ifadede Fernandes’e sarılmak için koştuğunu söyleyen zanlının, "Ona doğru koşuyordum. Sarılacaktım. Sevgi gösterisinde bulunmak için koşuyordum, ayağım kaydı. Sonra da bunlar meydana geldi" dediği öğrenildi. Zanlı M.Ö. hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesine dair kanun gereğince işlem yapıldı.Bağcılar’da inşaat işiyle uğraştığı öğrenilen zanlının kardeşleri, M.Ö.’nün hasta Beşiktaş taraftarı olduğunu ve çeşitli spor dallarındaki Beşiktaş maçlarına gittiğini söyledi.
(İHA)