BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.423,70
HABER /  GÜNCEL

THY'den ayrılan İlker Aycı: Cumhurbaşkanımızın onayını aldıktan sonra Air India’ya kararımı bildirdim

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İcra Komitesi Başkanlığı'ndan geçen ay istifa eden İlker Aycı, Hindistan Havayolları'nın (Air India) CEO'su olmasıyla ilgili kararı konusunda, Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın onayını aldığını söyledi.

Abone ol

Dünya Gazetesi’nden Vahap Munyar’a konuşan Aycı, Tata Group bünyesindeki Air India’ya geçiş sürecini anlattı. 

Aycı "THY’deki görevim bittikten sonra eşimle de oturduk değerlendirme yaptık. Air India, Tata Group’a geçişiyle birlikte yeni bir döneme hazırlanıyor. Bu yeni dönemde rol almak, Hindistan’da görev yapmak benim için de farklı bir açılım olacak." dedi.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın onayını aldıktan sonra..."
Air India’nın teklifini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aktardığını vurgulayan Aycı, "Sayın Cumhurbaşkanımıza gelen teklifi anlattım. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayını aldıktan sonra Air India’ya görevi kabul etme yolundaki kararımı bildirdim" ifadesini kullandı.

Mart ayından itibaren şirketin toplantılarına girmeye başlayacağını belirten Aycı, "1 Nisan’dan itibaren Air India ile birlikte tüm iştiraklerinin de başına geçmiş olacağım" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Meteoroloji ve Orhan Şen'den kuvvetli kar yağışı uyarısı! Saati belli aman dikkat İstanbul, Bolu, Mersin...
Foto Galeri Meteoroloji ve Orhan Şen'den kuvvetli kar yağışı uyarısı! Saati belli aman dikkat İstanbul, Bolu, Mersin... Galeriye Gözat