BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.433,35
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzü rüyasında gördü

Kadın, öz babasının kızına tecavüz ettiğini gördü. Rüyasını kocasına anlattı. Ne yazık ki o korkunç rüya gerçek oldu.

Abone ol

Zonguldak'ta 34 yaşındaki S.O. rüyasında 8 yaşındaki kızıyla cinsel ilişkiye girerken gördüğü eşinden boşandı.

Kızı, rüyadan 7 yıl sonra annesine, babasının tecavüzüne uğradığını, teyzesinin oğlunun da tecavüze kalkıştığını söyledi. Dünkü karar duruşmasında 15'er yıl hapis istemiyle yargılanan baba ve teyzeoğlu, delil yetersizliğinden beraat etti.

MAHKEMEDE BERAAT ETTİ!

Zonguldak’ta, genç kıza, çocuk yaşta tecavüz ettikleri iddiasıyla yargılanan kızın öz babası ve teyzesinin oğlu beraat etti.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde, M.K’nin (18), Çaycuma ilçesine bağlı Güdüllü köyünde, 2000’de teyzesinin oğlu İ.K. ile annesinden boşanan babası H.K’nin tecavüzüne uğradığını iddia etmesi üzerine açılan davanın karar duruşması yapıldı.

Anne Safiye Ö, kızı ve avukatlarının katıldığı duruşmaya, tutuksuz yargılanan sanıklar katılmadı.

BİR HASTANEYE GÖRE BAKİRE DİĞERİNE GÖRE DEĞİL

Duruşmada, mağdura daha önce Çaycuma Devlet Hastanesinden verilen raporun aksine, Adli Tıp Kurumu 6. İhtisas Kurulunun, kızın bakire olduğuna dair mahkemeye rapor gönderdiği belirlendi.

Mahkeme heyeti, her 2 sanığın mağdura yönelik cinsel istismar suçunu işlediğine ilişkin M.K’nin çelişkili ifadelerinin inandırıcı bulunmadığı, anlatımların dışında başka kanıtın olmadığı gerekçesiyle sanıkların beraatine karar verdi.

RÜYAYLA BAŞLAYAN ŞÜPHE

 AA muhabirinin mahkemenin daha önceki tutanaklarından aldığı bilgiye göre, anne Safiye Ö, mahkemede, eşinden boşanmadan önce rüyasında kızına tecavüz ettiğini gördüğünü, bunu anlattığı kocasıyla da aralarında tartışma yaşandığını belirtti.

Safiye Ö, şunları kaydetti: "Rüyayı gördüğümde kızım 7-8 yaşındaydı. Daha sonra 2000’de eşimle boşandık. Bu sırada 1 yıl civarında kızım eşimin yanında kaldı. Yaklaşık 3 yıl önce kızımda durgunluk hissetmeye başladım. Bana babası ve teyzesinin oğluyla zorla cinsel ilişkiye girdiğini anlattı. Bunun üzerine jandarmaya şikayetçi olduk."