BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,70
ALTIN 2.426,96
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayseri Şekerspora Özışık dopingi

Bu hafta Yeni DSİ Spor ile karşılaşacak olan Kayseri Şekerspor, maç hazırlıklarına günde yaptığı tek idman ile devam ediyor.

Abone ol

Kayseri Şekerspor’da yüzler gülüyor. Bu hafta Yeni DSİ Spor ile karşılaşacak olan Kayseri Şekerspor, maç hazırlıklarına günde yaptığı tek idman ile devam ediyor. Dün yapılan idmana katılarak futbolculara adeta moral dopingi yapan İkinci Başkan Burhan Özışık, ikinci dopingi ise kulüp tesislerinde sözünü verdiği şampiyonluk pirimi ile yaptı.

Antrenör Tugay Aydemir ve Göksel Zehir nezaretinde günde yapılan tek idman ile önümüzdeki hafta oynanacak olan Yeni DSİ maçına hazırlanan Kayseri Şekerspor’da, sakatlıkları devam eden Gazi, Mesut, Mücahit’in gurup maçlarında oynayabileceği bildirilirken, sakatlıkları sona eren Selçuk, Fatih, Ali Hayret’in Yeni DSİ maçında forma giyebileceği öğrenildi.

Gazi, Mesut, Mücahit’ten yoksun Kayseri Şekerspor’da yüzler gülüyor. Takımda kondisyon ve pas çalışmalarına ağırlık veren Kayseri Şekerspor Teknik Direktörü Tugay Aydemir, Yeni DSİ maçının kendileri için dönüm noktası olacağını belirterek, “Bu maçı kazanmamız halinde şampiyonluğumuzu matematiksel olarak garantilemiş olacağız. Futbolcularıma bu konuda çok güveniyorum. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Şu an gözümüzü gurup elemelerine çevirmiş durumdayız. Umarız Lig bitiminden sonra gireceğimiz kamp, bizim için çok olumlu geçecek ve guruplardan 3. Lig’e yükselen takım biz olacağız” şeklinde konuştu.

Dün yapılan idmana katılarak futbolculara adeta moral aşılayan ikinci Başkan Burhan Özışık, idman sonrası futbolculara baklava ikram ederek takıma adeta doping yaptı. Futbolcular ile idman sonrası sohbet eden Özışık, “Bizim için kazanmak artık mecburiyettir. Bir yıl boyunca devam eden hummalı çalışmanın meyvelerini toplamak için ben ve sporcularım sabırsızlıkla beklemekteyiz. Şu an 3. Lig’e yükselmekten başka alternatifimiz yok. Tüm futbolcu arkadaşlarım artık gurup maçlarına odaklanmış durumda. Allah’ın izni ile 3. Lig’e çıkan takım biz olacağız” dedi.