BIST 9.916
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Taç spor tesisleri hayran bıkaktı

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu Taç Spor'u ziyaret etti. Bakan tesislere hayran kaldı.

Abone ol

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu Taç Spor'u Ziyaret Etti. " Böylesine muhteşem bir spor kompleksiyle karşılaşabileceğimi düşünemiyordum."

Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden olan Taç Spor Kulübü, 16 Mayıs Cuma günü Tesislerinde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nu ağırladı. Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Taç Spor Kulübü Başkanı Sayın Mahmut Naibi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Tamer Taşpınar ve Taç Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinin karşıladığı Bakan Başesgioğlu çok sayıda sporcu ve kulüp üyesinden büyük ilgi gördü.

Bakan Başesgioğlu, Sayın Başkan Mahmut Naibi'den Taçspor Kulübünün kuruluşundan bugüne kadar 60 yıla dayanan geçmişini ve Marsel İlhan'ın bugüne kadar olan başarıları ve bundan sonraki tenis kariyeri ile ilgili planlarını dinledi. Sayın Başkan, Marsel'in 2007 yılı başında dünya sıralamasında 1400 sıralarında olduğunu, ancak şu anki duruma bakıldığında 250. sıraya kadar yükseldiğini ve bu başarının Türk Tenis Tarihinde ilk kez elde ediliyor olduğunun altını çizerek, Marsel'in bundan sonraki hedefinin dünya sıralamasında ilk 100'ün içerisine girmek olduğunu söyledi.

Bakan Başesgioğlu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Taçspor Kulübü'nde devam eden, İstanbul genelindeki İl ve orta dereceli tüm okullardan yaklaşık 300 sporcunun katılımı ile gerçekleşen "Kadıköy Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı Kupası" tenis maçlarını izledi. Daha sonra Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Taç Spor Kulübü Başkanı Sayın Mahmut Naibi, öncelikle Taçspor'a ve dolayısı ile Türk Spor'una vermiş oldukları destek ve gösterdikleri ilgiden dolayı Sayın Murat Başesgioğlu'na ve Sayın Tamer Taşpınar'a teşekkür plaketlerini takdim etti.

Taç Spor Kulübü'nün tüm bölümlerini gezen Bakan Başesgioğlu, " Taçspor tesislerini görmekten ve incelemekten memnun olduğunu ve amatör spor ruhunun, istenildiğinde neler yapılabileceğini gösteren güzel bir örnek olduğunu belirtirken, Sayın Taşpınar bana sürekli Taçspor hakkında bilgi veriyordu fakat bu kadar güzel ve büyük bir yer beklemiyordum, Komple bir tesis, buradan dünya şampiyonalarına çok sporcu yetişir, çok memnun oldum. Mahmut Bey'in şahsında Taç Spor Kulübü yönetim kurulunu ve üyelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.