BIST 9.774
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.432,33
HABER /  GÜNCEL

Survivor Steven Salam nereli kaç yaşında Wakanda nedir?

Survivor Steven Salam'ın hayatı, yarışmanın son bölümünde gündeme geldi. Ünlüler takımında Çağrı Atakan ile tartışma yaşayan Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam, adadaki performansıyla da adından söz ettirmeye başladı.

Abone ol

Lise ve üniversite eğitimini Türkiye’de tamamlayan Salam, Süper Amatör Lig ekiplerinden İzmir Karayollarıspor'da forma giydi. Survivor'daki iddialı sözleri dikkat çeken Salam, sık kullandığı ‘Wakanda Forever’ kelimesiyle şimdiden özdeşleşti. İşte, Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam'ın biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler.

Survivor yarışmacısı Steven Salam bu sezonun iddialı isimleri arasında yer alarak şimdiden adından söz ettirmeye başladı. Bir dönem Türkiye'de futbolda oynayan Steven Salam, en büyük hayallerinden birinin Survivor'da yarışmak ve şampiyon olmak olduğunu söylüyor.

Steven Salam kimdir:

Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden 2011’de Türkiye’ye gelmiş. Lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu. Türkiye'de futbolda oynayan Steven Salam, Süper Amatör Lig ekiplerinden İzmir Karayollarıspor'da forma giydi.

Geçen sene şampiyon olan ve 1. Amatörden Süper Amatöre çıkan İzmir Karayollar (Yolspor) takımında oynadığını belirten Steven Salam “Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum SURVİVORA” sözleri ile yarışmaya dair duygularını açıkladı.

Survivor yarışmasına uzun süredir başvuru yapan Steven Salam'ın 2016'dan beri yarışmada olmak istediği ortaya çıktı. En büyük hayallerinden birinin Survivor'da yarışmak ve şampiyon olmak olduğu söyleyen Salam bu yıl bu hayale ulaşmak istediğiniz sözlerine ekledi.

Wakanda nedir: 

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Steven Salam’ın, tanıtımda kullandığı ‘Wakanda Forever’ kelimeleri de pek çok kişi tarafından merak edildi. İnsanlar, ‘Wakanda nedir, Wakanda nerede, gerçek mi?’ gibi soruların yanıtlarını aradı. Wakanda, Amerikan çizgi roman şirketi Marvel tarafıntan yaratılan hayali bir ülkedir. Çizgi romanda Doğu Afrika'da yer aldığı bilinen Wakanda, 2018 yapımı Kara Panter filminde gündeme gelmiştir.