BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.393,74
HABER /  GÜNCEL

Soruşturmada flaş gelişme! Dilan ve Engin Polat'ın 27 şirketine kayyum atandı

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Tutuklanan Engin ve Dilan Polat çifti hakkında başlatılan soruşturmada sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dün Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çiftin 27 şirketine kayyım atanması talep edilmişti. Talebi değerlendiren mahkeme şirketlere kayyum atanmasına karar verdi.

Abone ol

Haklarında kara para aklama, bahis oynatma ve vergi kaçırma gibi iddialar bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat ve yakınları hakkında yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilan ve Engin Polat soruşturmasında 27 şirkete kayyum atanması talebi mahkeme tarafından kabul edildi.

Toplam 14 kişi tutuklandı

Dilan Polat ile eşi Engin Polat hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, 'suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi’, 'Vergi Usul Kanunu'na muhalefet’ gibi suçlarından soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmada Dilan ve Engin Polat ile yakınlarının tüm mal varlıklarına 12 Ekim'de el konulmasına karar verilmişti. Soruşturma kapsamında Sulh Ceza Hakimliği tarafından aralarında Dilan-Engin Polat'ın da bulunduğu 14 şüpheli hakkında tutuklama kararı verilirken, 9 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Dilan Polat, Adnan Hoca'nın 'Kedicik'lerine komşu oldu! Kardeşiyle aynı koğuşta kalıyor
Foto Galeri Dilan Polat, Adnan Hoca'nın 'Kedicik'lerine komşu oldu! Kardeşiyle aynı koğuşta kalıyor Galeriye Gözat