BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,51
HABER /  GÜNCEL

Son dakika Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde 3 asker şehit oldu işte şehitlerin isimleri

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinden son dakika kahreden haber geldi. Teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda 3 askerimiz şehit oldu. Şehitlerin kimlikleri açıklandı...

Abone ol

Kuzey Irak'ta sürdürülen Pençe-Yıldırım Harekatı'ndan acı haber geldi. Teröristlerce bölgeye yerleştirilen EYP patladı, 3 askerimiz şehit düştü. Milli Savunma Bakanlığı, hain pusuda 2 askerin de yaralandığını bildirdi. Bakanlık şehitlerden birinin teğmen, birinin astsubay, üçüncü şehidin de uzman onbaşı olduğunu duyurdu.

Yaralıların tedavileri derhal başladı

MSB'den yapılan açıklamada "Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Şehitlerin kimliği belli oldu

Milli Savunma Bakanlığı hesabından şehitlerin isimleri duyuruldu. Hain saldırıda Piyade Teğmen İsmail Can Softa, Sağlık Astsubay Yılmaz Tuncer ve Uzman Onbaşı Cengizhan Kaplan şehit düştü.

Güvenlik Uzmanı Ağar, sosyal medya hesabından "Irak’ın kuzeyi Pençe harekat alanında kalleş bir EYP’nin patlaması sonucu silah arkadaşımız Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk şehit düştü. Ruhu şad olsun. Yaralanan bütün arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyorum." paylaşımı yaptı 

Şehidin annesi yürekleri dağladı

5 ay önce sözleşmeli er olarak göreve başlayan şehit Muhammed Öztürk'ün naaşı, havayolu ile Kastamonu’ya getirildi. Şehit annesinin tabuta sarılarak, “Gönderdiğim çamaşırları daha giymedim oğlum” sözleri yürekleri dağladı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Çanakkale’de aynı bölgede 6’ncı orman yangını! Müdahale sürüyor
Foto Galeri Çanakkale’de aynı bölgede 6’ncı orman yangını! Müdahale sürüyor Galeriye Gözat