BIST 10.247
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47
HABER /  SPOR

Sivas 3 golü bulursa...

Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda karşısına çıkacak en güçlü takımlardan biri Sivas. Ama Sivas devrilmemeye kararlı...

Abone ol

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''İnşallah Galatasaray'ı 3-0 gibi bir skorla yenip averajımızı düzelterek şampiyonluk yolunda en önemli ikinci adımı da atacağız'' dedi.

Aynı zamanda Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Fikret Ünsal, düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra bir hafta boyunca tüm Türkiye'nin Sivasspor-Galatasaray maçına endeksleneceğini söyledi.

YILIN DERBİSİ SİVASSPOR-GALATASARAY
Sivasspor-Galatasaray maçını 'yılın derbisi' olarak nitelendiren Ünsal, şöyle konuştu:

''Onun için Sivas'ın artık son 2 haftası. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray'ın 3 yılda bir şampiyon olma şansları var, ama Sivasspor'un 41 yılda yakaladığı bir şanstır bu. Bu şansımızı da en iyi şekilde Sivasspor ve Sivaslı'lar olarak kullanmamız gerekir.''

Bunun için hemen girişimlere başladıklarını, Sivas'ı müthiş bir havaya sokacaklarını belirten Ünsal, Sivas Valisi Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ın öncülüğünde kenti Sivasspor bayraklarıyla donatacaklarını söyledi.

SİVAS'IN UMUDU 3 GOL
Galatasaray maçına kadar kentte her tarafın kırmızı-beyaz olacağını bildiren Ünsal, ''Bu hafta çok ciddi bir sınava çıkacağız. İnşallah Galatasaray'ı da 3-0 gibi bir skorla yenip averajımızı da düzelterek şampiyonluk yolunda en önemli ikinci adımı da atacağız. Tek adım kalacak. Gençlerbirliği'ni de yenip inşallah şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz'' dedi.

BİLETLER BUGÜN SATIŞA ÇIKIYOR
Galatasaray maçı biletlerinin bugün satışa çıkacağını, rakip takım taraftarlarına her zamanki gibi yüzde 5 yer ayrılacağını bildiren Ünsal, biletlerin kale arkası tribünü 15 YTL, maraton tribünü 30 YTL'den satılacağını, misafir takım tribün fiyatının da 30 YTL olacağını söyledi.

Galatasaray maçı için futbolculara özel prim verilip verilmeyeceğinin sorulması üzerine Ünsal, ''Yönetim kurulunda onu görüşmedik, ama olabilir. Çünkü bu önemli bir maç'' dedi.