BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Tülünden kadeşlik mesajları

Dünyanın dört bir yanından gelen çocuklar Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün'ü ziyaret etti.

Abone ol

23 Nisan etkinlikleri için dünyanın dört bir yanından Sarıyer’e gelen çocukları ziyaret eden Başkan Yusuf Tülün, “Barış ve Kardeşlik” mesajları verdi.

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen “4. Uluslararası Çocuk Şenliği” için dünyanın dört bir yanından gelen çocuklar Sarıyer’de buluşarak kardeşlik duygularını pekiştirdiler.

Kilyos Sosyal Tesisleri’nde öğrencileri ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün; 11 ayrı ülkeden gelen 250 çocuğu Sarıyer’de misafir ettiklerini belirterek “ Yarın sizler ülkelerinizi yöneten devlet adamı, diplomat, iş adamları olacaksınız. Eğer birbirinizi daha iyi tanırsanız ileride ülkeleriniz arasında ki köprüyü siz kurarak dünya barışını sağlayabilirsiniz. Barış içinde bir dünyada sevgiyle yaşamanızı diliyorum” dedi.

Başkan Yusuf Tülün öğrencilere Sarıyer’i ve ülkemizi unutmamaları için hediyeler verirken, öğrencilerde Başkana ülkelerinden getirdikleri hediyeleri verdiler. Fas, Kazakistan ve Ukraynalı öğrenciler Başkan Tülün için mini bir gösteri düzenlediler. Faslı öğrencilerin “Yemen” türküsünü söylemeleri üzerine Başkan Tülün duygulu anlar yaşadı.